Partyflock
 
­ Nederland

Ensuite is officiele Lakedance afterparty

gepubliceerd door , op
Op 9 augustus viert La Fête 040 haar eenjarig bestaan en dat betekent dat er een extra dikke editie van Ensuite - The Official Lakedance Afterparty op het programma staat.

Na de vorige editie, welke op Facebook door Egbert (Live) als "magisch" werd bestempeld, ligt de lat voor 9 augustus hoog. Met Olivier Weiter en Sirena als headliners, een zware delegatie vanaf het Mensroom podium op Lakedance en uiteraard de La Fête 040 residents, wordt ook deze keer echter weer alles uit de kast getrokken om er een ongelofelijk feest van te maken.

Olivier Weiter
Olivier Weiter wordt ook wel de koning van de Amsterdamse underground genoemd maar door optredens tijdens Cocoon, Time Warp en Sensation is hij deze positie inmiddels al lang ontstegen. Berlijn kent hem van zijn energieke marathon-sets in clubs als Kater Holzig en Wilde Renate en ook tijdens Ensuite belooft hij een onuitwisbare indruk achter te laten.

Sirena (FACT)
Sirena is met ruim 15 jaar ervaring als DJ, Producer, muziek journaliste en radio-host voor Ibiza Global Radio, diep geworteld in de internationale scene en Ibiza's "DC10" sound. Na optredens op o.a. Pete Tong's Grand Bazar (Ushuaia Ibiza) en Sonar (Barcelona), kreeg zij een vaste residentie voor het befaamde FACT. Inmiddels reist zij de wereld rond om overal haar warme diepe sound ten gehore te brengen en op 9 augustus is het tijd voor een tussenstop in Eindhoven.

Monsieur Pompe
Nieuw op Ensuite, maar zeker niet in het nachtleven van Brabant, is Monsieur Pompe. Hij baarde opzien met energieke sets tijdens Extrema Network, Lakedance en Kletskoek en dus werd het hoog tijd om Ensuite aan dit lijstje toe te voegen.

Naast Monsieur Pompe, zullen ook Ivo Foreal en Zef Feliciën het Mensroom podium op Lakedance, in de avond verruilen voor Ensuite. Vaste waarden TMF en STVN & Bace maken tot slot de avond compleet.

Wie jarig is trakteert! Zorg daarom dat je op tijd binnen bent want de eerste 100 bezoekers die zich voor 24:00 melden, ontvangen een gratis ticket voor een zeer speciaal event dat La Fête 040 op 25 oktober op het programma heeft staan.