Partyflock
 
­ Nederland

Laatste kaarten Get Dutched on the beach in de verkoop

gepubliceerd door , op
Met de zomer in aantocht vormt het strand een perfect toneel voor de opwachting van muzikale Dutchies. Pak zelf de hoofdrol en geniet op zondag 20 juli mee van smaakvolle EDM ingrediënten. Baan een weg richting jouw spot op de dansvloer van Beachclub Vroeger en laat je hier op zomerse wijze in extase brengen door alles wat Get Dutched voor jou in petto heeft.

En hoe kunnen we beter onze #oranjemanie vasthouden dan met muzikale kanjers van eigen bodem? Van special effects, C02, confetti tot
aan sexy danseressen: Get Dutched is op alles voorbereid en legt enthousiast de oranje loper uit. Beachclub Vroeger, die zich terecht trots waant met haar titel 'Beste Strandtent' in 2011, 2012 en 2013, staat ook dit keer klaar om duizenden fanatics te kunnen verwelkomen. Beleef al het moois met Sidney Samson, Billy the Kit, Ralvero, Dustin Lenji, Blackshades, Alfredo Da Matta, Ravitez and many more!

Tickets
De laatste tickets zijn in de voorverkoop voor €15 te bemachtigen. De organisatie raadt een ieder aan deze in de voorverkoop aan te schaffen, op deze manier kunnen ze de kaarten sneller scannen en de rij spoediger laten verlopen. Tot slot heeft Get Dutched een bijzondere deal voor jou en jouw vrienden: 5 voor de prijs van 4 met de Special Best Friend For Life Package!
Tickets: www.get-dutched.nl

'We bring you the dutch sound like no other! Get Dutched!'