Partyflock
 
­ Nederland

Vestival nieuw festival in Goffertpark

gepubliceerd door , op
Vestival
15 juli 2014
FeestVestival · Dream the Future
Datumzaterdag 23 augustus 2014
LocatieGoffertpark Site
Het Goffertpark in Nijmegen is zaterdag 23 augustus het decor van Vestival. Dit nieuwe festival richt zich op urban en dance en heeft voor de eerste editie grote namen als Trey Songz, Miguel, A$AP Rocky, Ryan Leslie, Jeremih en Craig David weten te strikken.

In het Goffertpark worden drie podia neergezet. Verder is er onder meer een shisha lounge, een 'Fashion Village' en een vip-gedeelte. Een early bird-kaartje kost €59, een VIP Circle early bird-kaartje €129.

De complete line-up ziet er als volgt uit: Trey Songz Verenigde Staten, Miguel Verenigde Staten, A$AP Rocky Verenigde Staten, Ryan Leslie Verenigde Staten, Jeremih Verenigde Staten, Craig David Verenigd Koninkrijk, Eva Simons, Yellow Claw, Ms Dynamite Verenigd Koninkrijk, Lisa Maffia & Romeo Verenigd Koninkrijk, DJ Luck & MC Neat Verenigd Koninkrijk, Quintino, Gregor Salto, Leroy Styles, Apster, D-Rashid, Johny 500 & Taylor, Sonny Amerie Frankrijk, Groove Kings, Twenty Something, Among & The Goodiebag, Lady S & Frederico België, Massive MC, Benjamin Rich, Team Rush Hour, General Levy Verenigd Koninkrijk, Lop Ahtar, Jescow en Jeremaine S.

Vestival wordt georganiseerd door AMI Live Entertainment, dat vooral actief is in Zuid-Amerika. Voor de eerste editie hoopt de organisatie op zo'n 20.000 bezoekers.

9 opmerkingen

die durven..... gelijk met mysteryland. 59 euro voor een kaartje met een line up waarvan ik nu niet echt achterover val.
Vrees dat dit wel weer eens een tegenvallende opkomst kan krijgen
Had gehoopt op een goed technofestival, maar helaas...
Voor de eerste editie hoopt de organisatie op zo'n 20.000 bezoekers.

Nou denk dat die kans wel heel klein is..
Uitspraak van feestganger op woensdag 16 juli 2014 om 10:44:
59 euro


zag op FB een kaartje voorbij komen daar stond 67€ op. regular ticket. ook met barcode :facepalm:

craig david dj set.. garage/2step ofzo?
Kan nooit wat worden als je het mij vraagt. Voor een tientje extra ben ik die dag lekker op Mysteryland :)
laatste aanpassing
64,- entree, echt een hoop geld zeg...maar toch blijven we het betalen..absurd eigenlijk :\
Uitspraak van Soon. op woensdag 16 juli 2014 om 14:46:
zag op FB een kaartje voorbij komen daar stond 67€ op. regular ticket. ook met barcode

Ja klopt idd. 59 euro is early bird.
flop nrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1001
Ik zie Slam FM/538 staan, die bereiken natuurlijk een groot publiek, een publiek waarvan het 90% niet eens kan schelen wie er draait als er maar een feestje is. Met de bellers voor gratis kaarten die ze op de radio weggeven valt ook wel wat te verdienen natuurlijk. Lijkt me net zoiets als via vakantieveilingen, er zijn er altijd wel die een veel te duur kaartje kopen.