Partyflock
 
­ Nederland

De mooiste beachparty van deze zomer meemaken?
Haal nu met grote korting je kaartje voor Full Moon on the Beach

gepubliceerd door , op
De zomer is nu echt begonnen en het is tijd om uit te kijken naar Full Moon on the Beach op zaterdag 6 september in één van de allerbeste Beachclubs van Nederland. Leg je heetste beach outfit of zomerse witte kleding klaar, Full Moon gaat je een geweldig mooi topfeest bezorgen op het Bloemendaalse strand, en wel bij Beachclub Bloomingdale! Een schitterend Strandfeest in een top locatie met de beste dj's. Voordelige Early Bird kaartjes nu verkrijgbaar!

Laat je bij Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee verleiden door de zomerse Ibiza grooves op het lekkere strand met de branding op de achtergrond. Met een zeer mooie stijlvolle Beach area, een geweldige indoor area, cocktails, bubbels, live performances, acts en super DJ's. Op 6 september kunnen we voluit knallen want er is voor die dag een speciale evenementenvergunning afgegeven. Dus er kan binnen en buiten van begin tot eind voluit gedraaid worden. Voor maar €25 heb je nu al een beach-ticket in handen! De normale prijs zal €39,50 zijn.



Full Moon on the Beach: heerlijk zomerse dag op 6 september
In deze zomerse beachclub krijg je echt een strandgevoel, met de mooie hoge glazen ramen waardoor je de zee en de zonsondergang geweldig kan zien, overal waar je maar staat. Bloomingdale heeft een een supermooi interieur wat voor deze editie zeker zal blijven staan met heerlijke grote kussens om tussendoor in te chillen. Er zijn overal verhogingen wat van Bloomingdale een zeer exclusief aangeklede beachclub maakt. De mooiste strandtent van Bloemendaal en aangezien Full Moon staat voor kwaliteit zal de Beach editie juist daar gehouden worden.

Topartiesten, waaronder:
Spider
Mitchell Niemeyer
Peter Woodz
MEM
Mc Stanford
Mc UB
...more Super Dj's to be anounced!

Natuurlijk met een mooie dj-booth met schitterend decor, een super luxueus VIP-deck, een massive soundsystem, verleidelijke danseressen en alles wat je van een geweldige Beachparty van Full Moon mag verwachten! Daar wil je toch bij zijn? Haal nu nog voor de voordelige prijs van € 25,- je ticket voor Full Moon on the Beach. Dit scheelt maar liefst € 15,- op een regular ticket. Haal je kaartjes nu via Full-Moon.nu



Be a VIP @ Bloomingdale
Wil je het feest ultiem meemaken en van alle gemakken voorzien zijn? Haal dan nu met korting je Early Bird VIP-ticket en voel je als een koning op het luxueuse Super-VIP deck met het allermooiste uitzicht op de feestende mensen en de shows.

Nog exclusiever is om Full Moon on the Beach mee te maken met een eigen VIP tafel met de hele dag door fingerfood en je eigen hostess tot je beschikking. De VIPtafel is inclusief drank, ijsjes & hostess. Voor info over het reserveren van een tafel stuur je een mailtje naar: info@danceworld.info



Dresscode: Beach & Summerwear or White (no jeans!)
Leg je heetste Beachoutfit klaar voor het meest spectaculaire Full Moon feest deze zomer en nodig je vrienden uit om deze superdag samen te vieren op het mooiste strandfeest van deze zomer! Tip voor de dames: Naaldhakken mogen natuurlijk wel maar handiger is je glitter slippers of Ibiza laarsjes.