Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero en Duncan Stutterheim ambassadeurs 10,000 HOURS

gepubliceerd door , op
Nicky Romero en Duncan Stutterheim ambassadeurs 10,000 HOURS
27 juni 2014
Vandaag maken de internationale top dj Nicky Romero en ID&T oprichter Duncan Stutterheim bekend dat zij zich als ambassadeurs verbinden aan de stichting 10,000 HOURS. Deze stichting inspireert danceliefhebbers in Nederland en daarbuiten om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds te doen voor een ander. Als ambassadeurs van 10,000 HOURS roepen de twee hun achterban tot het doen van vrijwilligerswerk via 10,000 HOURS. Nicky Romero trapt zijn ambassadeurschap af met een eigen vrijwilligersdag. Op 1 juli nodigt hij tien fans uit om samen met hem jongeren met een verstandelijke beperking een bijzondere dag te bezorgen.

Ambassadeurschap 10,000 HOURS
Als ambassadeurs van 10,000 HOURS zijn Duncan Stutterheim en Nicky Romero het gezicht van de stichting. Zij stellen zich het doel bezoekers van dance evenementen te inspireren tot het doen van vrijwilligerswerk. Nicky Romero vindt het belangrijk om jongeren te inspireren: "Het spreekt mij aan dat met 10,000 HOURS je zelf echt iets bijdraagt, in plaats van iets financieel te steunen. Als artiest heb ik de mogelijkheid veel mensen te bereiken en zo samen met mijn fans iets te doen waar je andere mensen blij mee maakt. ID&T oprichter Duncan Stutterheim hielp mee tijdens de Sensation Vrijwilligersdag in Amsterdam en is trots op het internationale samenwerking tussen Sensation en 10,000 HOURS: "Met 10,000 HOURS deelt Sensation meer dan muziek en feesten alleen. Mijn overtuiging is dat elk bedrijf iets kan doen voor de maatschappij en het Milieu, al is het maar iets kleins. Doe het als je de kans hebt om iets terug te geven. En als iedereen dat doet, maken we samen een groot verschil." In de korte documentaire 'Celebrate Life' is te zien hoe de duurzaamheidsgeest van ID&T zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Deze documentaire is te bekijken:



Vrijwilligersdag Nicky Romero
Nicky Romero organiseert als ambassadeur op dinsdag 1 juli een eigen vrijwilligersdag. Tien fans vrolijken samen met Nicky Romero een gezinsvervangend huis op met een bezoek. De kamers van de jongeren met een verstandelijke beperking krijgen hier een opknapbeurt. Niet zo maar één; samen met graffitikunstenaar ROYALSTEEZ maken Nicky Romero en fans kunstwerken. Fans kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de Facebook van Nicky Romero en 10,000 HOURS.

4 opmerkingen

ziet die Nicky Romero er nou zo vercrackt uit op die foto of ligt dat aan mij?
Inderdaad, lijkt net een spook!
dat was me al eerder opgevallen dat die er niet bepaald gezond uitziet.
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van Arrr69 op vrijdag 27 juni 2014 om 21:33:
ziet die Nicky Romero er nou zo vercrackt uit op die foto of ligt dat aan mij?


Z'n achternaam is ook Rotteveel ;)