Partyflock
 
­ Nederland

Voyage presenteert historische line-up

gepubliceerd door , op
Voyage
26 juni 2014
Voyage heeft haar line-up bekendgemaakt. Op zaterdag 6 september zullen verschillende grootheden uit de dance van de partij zijn bij Beachclub Royal in Hoek van Holland voor een historische avond vol uiteenlopende muziekstijlen. Precies zoals de naam al zegt, het wordt een tijdreis waar Electronic Dance Music (EDM) in allerlei vormen opduikt, twee podia met dj's die de complete geschiedenis van verleden tot heden voorbij laten komen, stoelriemen vast en gaan!

Voyage heeft natuurlijk een naam hoog te houden. Het dancefeest maakte eind 2012 al indruk met een eerste editie, toen nog in de exclusieve locatie Viersprong in 's-Gravenzande. De combinatie van show, entertainment en dj's die de rijke historie van de dance, van classics tot hedendaagse EDM, lieten horen, was meteen een succes. Het werd een avond door velen bestempeld als magisch, de vraag was alleen wanneer het vervolg zou plaatsvinden.

Beachclub Royal
Dat is nu eindelijk zover. Voyage verhuist voor deze veelbelovende tweede editie naar een bijzondere plek: Beachclub Royal in Hoek van Holland. Al tweemaal uitgeroepen tot Beste Beachclub van Nederland en met een grotere bezoekerscapaciteit past het perfect in de plannen van Voyage om een zo compleet mogelijk beeld van de dance neer te zetten.

Het event zal hiervoor twee podia neerzetten. Er komt een Crossover-stage met genres als big room, house, electro, techhouse, techno en progressive, het tweede podium is een heuse classics-stage waar onverwoestbare tracks uit de oldschool, jump, early hardstyle en harddance te horen zijn. Veel stijlen zullen op de podia met elkaar worden gecombineerd, zodat er echt een muzikaal verhaal ontstaat dat heden en verleden met elkaar verbindt.

Line-up
De dj's die dit verhaal gaan vertellen zijn niet de minsten. Zo is Jurgen (o.a. bekend van Fresh FM) van de partij op de Crossover-stage, evenals fameus technoman Spark Taberner die speciaal voor Voyage een back2back-set doet met Berlijns techno-dj Christine Lau.
En dan is er ook Renvo, een jongeling uit Arnhem die al platen heeft uitgebracht met wereldberoemd duo W&W én een door Armin van Buuren opgezette dj-competitie won. In die finale stond ook DiVasco, inmiddels een bekend gezicht op allerlei grote festivals en zaterdag 6 september ook erbij op Voyage. Verder op de Crossover-stage: de stevige progressive vibes van Miss Merilyn, het big room-talent Kespa en lokale held Ed voor een verrassende deephouse-set, terwijl VJ Yzco voor een hoop visueel spektakel gaat zorgen.

De classics-stage brengt eveneens een historisch rijtje namen bij elkaar. Niemand minder dan Stanton is hier te horen, vermaard dj van de legendarische Rotterdamse club Parkzicht. Hij draait oldschool platen als geen ander, wat ook geldt voor Fausto, ook al zo'n beroemde dj met vele internationale events op zijn naam. Een andere Hollandse held op dit podium is Mark van Dale, voormalig iT-grootheid. Samen met dj's Genius (jump, early hardstyle), lokale held Martin (oldschool) en J.Izee (techno) gaan deze mannen geschiedenis schrijven deze avond, bijgestaan door de enerverende vocalen van MC Da Silva.

BricAble
Organisator van het evenement is wederom BricAble. Deze partij is al ruim tien jaar werkzaam in de dancescene en heeft veel ervaring met zowel grote als kleine events. Onlangs is de gloednieuwe BricAble-website online gegaan, waar je al het laatste nieuws vindt rondom Voyage en alle andere events. Bezoekers kunnen zich meteen aanmelden voor de BricAble nieuwsbrief, waar met regelmaat leuke / belangrijke info en event updates te vinden zijn.

Tickets
Kaarten voor Voyage zijn inmiddels verkrijgbaar via koop tickets. Tickets kosten € 22,- (ex fee) in de voorverkoop. Tickets aan de deur zijn alleen verkrijgbaar wanneer het event niet van tevoren is uitverkocht en kosten in dat geval € 35,-. Aanschaf van tickets in de voorverkoop wordt dus aangeraden.

5 opmerkingen

 
wat een over the top nieuwsbericht is dit zeg, pff.
Werkzaam bij Partyflock
Historische line-up.

Ken er niet één van :lol:
Nou ja..ken er wel een paar ..maar om nou te zeggen legendarisch en al die lovende woorden en overdreven vaak ingezette bijvoeglijk naamwoorden...nee. Beetje om te kotsen..niet echt aantrekkelijk zoals het klinkt allemaal. Veel te overdreven idd.
Zeer mooie poster!