Partyflock
 
­ Nederland

Salsa Breeze at the Beach
the best of the world in one party at Beachclub Sunrise Aquabest

gepubliceerd door , op
Salsa Breeze
20 juni 2014
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation & Beachclub Sunrise de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze. Iedereen wordt letterlijk in het zonnetje gezet, omringd door heerlijke live muziek en entertainment. Noteer dus in je agenda: zondag 6 juli, Salsa Breeze @ The Beach! Top live acts, swingende dansworkshops, opzwepende shows, danseressen en de beste DJ's.

Salsa Breeze bestaat uit vier verschillende area's. In de Bachata Breeze Area laat liveband Obsesion je de hele avond swingen op heerlijke bachatas met hun ijzersterke ritme. Freddy, Myron Vasquez en JoMarques zullen zorgen voor een intens zwoele sfeer in de Kizomba & Zouk Breeze Area. Born to dance salsa? Mis dan niet liveband Salsabor, die op deze avond de vonken van de dansvloer laat spatten met vurige salsa in de Salsa Breeze Area. Last but not least gaan we knallen met niemand minder dan Gwise, Shurendi en Medito in de Urban Breeze Area met de sexyste R&B, de lekkerste dancehall, de heetste latin house, de dopest eclectic beats en de meest opzwepende reggaeton. De sexy danseressen en hostessen van Latinize Entertainment zorgen zoals altijd voor zinderend entertainment op het allermooiste feestje van de maand!

Salsa Breeze Area:
(salsa, merengue, bachata & mambo)

Salsabor (live), DJ Herb, DJ Galak en Salsa Show

Kizomba & Zouk Breeze Area:
(zouk & kizomba)

DJ Freddy, Dj Myron Vasquez en Dj JoMarques

Bachata Breeze Area:
(strictly bachata)

Obsesion (live), DJ Jack en DJ Marlon

Urban Breeze Area:
(R&B, dancehall, latin house, reggaeton)

Gwise, Shurendi, Medito & Latinize Entertainment

Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de deur. Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets of bij Santiago de Cuba, Stratumseind 65 te Eindhoven.

Meer informatie vind je op Salsa Breeze.nl.