Partyflock
 

Multicultifestival ScenesConnected groeit verder aan de Maastrichtse Cabergerweg

gepubliceerd door , op
Van 27 tot 29 juni a.s. vindt op fabrieksterrein Cabergerweg/Lage Frontweg in Maastricht de vierde editie plaats van ScenesConnected, het festival dat cultuur, kunst en muziek op heel eigen wijze verbindt. Organisator Sander Ex (oprichter Extrema Network) hoopt op een extra boost nu het festival is verplaatst naar het voormalig fabrieksterrein Cabergerweg, randje centrum Maastricht.

Interactief paaldansen, een gedachtenverzamelproject, vele soorten muziek, ouderwetse circusvoorstellingen, workshops Burlesque: zomaar een greep uit alle kunsten, die samenkomen op ScenesConnected. Uniek is de open source-opzet: creatievelingen bepalen zelf hoe en wat ze bijdragen aan het festival, zonder al te veel voorschriften. De bezoeker krijgt zo een waanzinnig gevarieerd programma voorgeschoteld.

Organisator Sander Ex is enthousiast over de nieuwe locatie aan de Cabergerweg, het terrein van de voormalige Maastrichtse rubberfabriek Radium: 'Dit festival is een unieke toevoeging aan het Limburgse cultuurprogramma. De afgelopen jaren sloeg het festival al enorm aan bij het regiopubliek. De bezoekersaantallen stegen flink bij elke editie. We hopen nu op een acceleratie in die groei door de verplaatsing naar het ideaal gelegen fabriekterrein Cabergerweg, randje centrum Maastricht. ScenesConnected is dan een vaste waarde in festivalland. Het is nu of nooit.'

1 opmerking

veel muziek, art, theater en dans, auw kloete en serious!