Partyflock
 
­ Nederland

Upgrade Events organiseert met RAW Beats nieuw festival

gepubliceerd door , op
RAW Beats
12 juni 2014
RAW Beats is het nieuwste hardstyle festival in Groningen welke zaterdag 21 juni plaatsvindt aan de Kardingerplas. Het strand wordt op deze dag omgetoverd tot een keihard festival waarbij de populaire muziekstroom raw hardstyle centraal staat. De organisatie Upgrade Events heeft het voor elkaar gekregen om de populairste raw hardstyle dj's naar Groningen te laten komen.

De line-up is van hoge kwaliteit, zo zal hardstyle pionier dj Zany een uur lang de beste raw hardstyle tracks draaien. Zany is de belangrijke vertegenwoordiger van de meest toonaangevende labels op hardstyle gebied: Fusion records. Maar er zijn meer dj's zo komt Radical Redemption naar de Kardingerplas. Hij staat bij het hardstyle publiek bekend als de absolute koning van de raw hardstyle scene. Chain Reaction is een andere topper die zijn tracks op RAW Beats komt draaien, hij heeft al tal van top raw hardstyle platen geproduceerd waarvan 'The record breaking' de allergrootste is. Ook mash-up specialist Jack of Sound staat achter op het dj deck, waar hij zijn allerbeste mixen gaat laten horen.

Al deze dj's hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de raw hardstyle scene en zijn dan ook alleen vertrouwd gezicht op de feesten en festivals zoals: Qlimax, Defqon 1, en Decibel Outdoor. De gehele line-up wordt aangevuld met nog Kold Konexion, Twin Towers en Silvio Aquila. Stuk voor stuk artiesten die op hun geheel eigen wijze druk bezig zijn met het timmeren aan hun dj carrière.

Upgrade Events is bekend van de populaire dance festivals Dance Xperience XL, hardstyle en Dance in the Park en Dance at the Beach en voegt met RAW Beats een nieuw evenement toe. Met raw hardstyle op het strand, was de naam RAW Beats al snel geboren.

Tickets bestel je bij koop tickets