Partyflock
 
­ Nederland

Dromenland Festival · Eerste echte dancefestival in 't Gooi

gepubliceerd door , op
Dromenland Festival
12 mei 2014
Dream Entertainment Productions hier na te noemen DEP, is deze zomer volop bezig met het voorbereiden van het eerste echte dancefestival in 't Gooi. Op zaterdag 6 september 2014 zal Dromenland Festival plaatsvinden op Werf 35 in Hilversum.

Het nieuwe festival is ontstaan naar aanleiding van het succesvolle Oud & Nieuw feest wat in Gooiland in Hilversum heeft plaatsgevonden. Dit was de eerste editie van Dromenland festival en het was een succes. De evenementen locatie Gooiland was met drie zalen helemaal omgetoverd naar een droomwereld waar men het nieuwe jaar inging. Na het succes van Dromenland NYE wilde DEP graag een dancefestival organiseren in 't Gooi.

Voor dit festival pakt DEP groots uit en hebben zij de oude gemeentewerf van Hilversum als locatie tot zich getrokken. Deze unieke locatie ligt in een industriële omgeving waar met spectaculair decor en aankleding een sprookjesachtige droomwereld gaan neerzetten voor 5.000 danceliefhebbers.

Het wordt smullen voor menig festival liefhebber met een zeer gevarieerde line-up verdeeld over drie stages. House, techno en disco zullen deze dag de boventoon voeren. Vers ingevlogen vanuit onze hoofdstad zullen de Disco Troopers in samenwerking met Groovesum een heerlijke Disco vibe brengen. Verder zullen The Partysquad, Alvaro, de De Sluwe Vos en Marlon Hoffstadt zijn onder andere de grote namen die voor een feest zullen zorgen. Een festival zal een festival niet zijn als DEP niet zal zorgen voor zonnige hoekjes en heerlijk eten en drinken.

De ticketverkoop is ondertussen in volle gang via koop tickets en de verwachtingen zijn dat de laatste earlybirds volgende week de deur uit vliegen. Dream Entertainment Productions kan niet wachten om iedereen te verwelkomen op 06 september 2014.