Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie This is the Room in Sugarfactory

gepubliceerd door , op
Het is de hoogste tijd voor de tweede editie van This is the Room in Sugar Factory! En wel op zaterdag 14 juni. Er zijn wederom mooie gasten uitgenodigd die op de bank neer zullen ploffen en tegelijkertijd de fijnste muziekjes zullen opzetten.

This is the Room?!?! Jazeker! Een kamer gevuld met mooie, leuke en gekke mensen en gruwelijke artiesten die samen een weergaloze avond zullen beleven. Een avond waar weinig doekjes om gebonden hoeven worden. Een avond met een deep-tech house sound waar je blij van wordt.

Dit keer zal de man die bekend staat door zijn schaduw, of eigenlijk geen schaduw, de Man With No Shadow, aantreden in de room om zijn ultieme mixing skills en gevoel voor muziek en zijn publiek te delen. Met de underground sound waar hij om bekend staat zal hij de boel op z'n kop zetten. Sugar Factory is daarom blij dat hij terug van weg geweest is, want deze man kunnen we echt niet missen in Amsterdam? Yessssss, hij is er bij!

Daarnaast zullen de twee mooie bazen Piotr & Zhan naast de Man With No Shadow op de bank van This is the Room neerstrijken. Ze staan bekend om hun strakke deephouse sounds en menig vrouwenhart gaat sneller kloppen zodra ze achter de decks verschijnen. Waarom? Find out! We zijn blij dat we deze mannen hebben kunnen strikken voor deze tweede editie, Nice Nice!

De derde held die we de 14e van juni op onze bank gaan zien, is Jochem Hamerling. Deze gast is hard aan de weg aan het timmeren en gaan we de komende jaren nog heel erg veel tegenkomen. Elk weekend heeft hij z'n eigen radio show op SLAM!, genaamd SLAM!A.M. waar hij de vetste nieuwste underground tracks voorbij laat komen en de grootste namen te gast heeft. Hij staat erom bekend dat hij tot ongekende hoogte stijgt achter de draaitafels.