Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Ground Zero 2014 compleet

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 30 augustus 2014 vindt de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op Recreatieterrein Bussloo. Vandaag kondigt de Ruhr 'G' Beat area haar artiesten aan, waardoor de line-up van het festival compleet is. Met een totaal van 90 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero niet alleen het enige nachtfestival van Nederland, maar ook een van de meest gevarieerde festivals in de hardere stijlen.

Line-up Ground Zero compleet
De line-up van Ground Zero 2014 is compleet. 90 harder styles wereldsterren, talenten en veteranen zullen samenkomen op het festival. Angerfist (live), Brennan Heart, Neophyte (live), The Prophet, Endymion, D-Block & S-te-Fan, Promo en Isaac zijn slechts enkele artiesten die zullen optreden op 30 augustus. De volledige line-up staat op groundzerofestival.nl/line-up.

Ruhr 'G' Beat
Bij een speciale area hoort een speciale line-up aankondiging. Organisator Chris Alder legt in een video interview uit waar het Ruhr 'G' Beat voor staat en wat de plannen zijn voor Ground Zero 2014:



Ook legt hij uit waarom hij voor deze line-up heeft gekozen. Chris belooft een 'ear-bleeding, supervette nacht':



Ambassador weken
In de hoofdrol van elke area van Ground Zero staat een ambassador. In mei is mastermind Ophidian aangekondigd als ambassador van de industrial hardcore. Vorige week is een van de eerste Dj's ter wereld, Lenny Dee, bekroond tot ambassador van de early hardcore. De komende weken zullen de overige area's volgen. Houdt de website en social media daarom goed in de gaten.

Music
Wist je dat de livesets van Ground Zero 2013 een voor een verschijnen op Soundcloud? Was je al op de hoogte van het Spotify kanaal, waar voor elk muziekgenre een vette playlist is gemaakt? Abonneer je op deze kanalen en blijf up to date met de hardste beats!

Informatie kaartverkoop
Early bird tickets en Die hard tickets zijn inmiddels uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar voor €42,50 op groundzerofestival.nl.

Hotel & Travel
Ground Zero Festival biedt dit jaar een hotel arrangement bij Thermen Bussloo aan. Meer informatie over dit arrangement is te vinden op groundzerofestival.nl. Daarnaast werkt Ground Zero Festival dit jaar samen met meerdere travel partners. Uit allerlei landen zullen busreizen worden georganiseerd naar Ground Zero Festival. Meer informatie over deze busreizen is te vinden op deze pagina.

Festival Informatie
Informatie over vervoer, huisregels, privacy en contact zijn te vinden op www.groundzerofestival.com/festival-info.

4 opmerkingen

Leuke industrial area :)
Artiest {SHOWLIST artist 92459, 85812}
Uitspraak van V0NK op vrijdag 13 juni 2014 om 01:13:
Leuke industrial area :)


:jaja:
 
Uitspraak van V0NK op vrijdag 13 juni 2014 om 01:13:
Leuke industrial area :)
No chrono & the demon dwaf :( :( :(