Partyflock
 

Embrace Live
Marcella en Herman Brood-talenten bij Republiek Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Embrace Live
20 mei 2014
Zaterdag 24 mei organiseert de stichting Embrace Live in nauwe samenwerking met de Herman Brood Academie een evenement bij de Republiek in Bloemendaal. Onder leiding van Embrace Live ambassadrice Marcella Suring, jarenlang een van de meest succesvolle vrouwelijke DJ's en lerares op de Herman Brood Academie, krijgt jong talent een aansprekend podium. Op deze editie van Embrace Live mogen talenten van de Herman Brood Akademie Tahko, Luuk van Dijk en Tierap hun kunsten aan een groter publiek laten zien.

De Republiek krijgt aanstaande zaterdag een geheel eigen sfeer met Tibetaanse vlaggen, fakkels en twee levensgrote Ganesha's. Verder maakt kunstenaar Alljan Moehamad illustraties op een oude Mercedes die de komende Embrace Live-evenementen mee zal reizen. Ieder event draagt op deze manier bij aan de voltooiing van het kunstwerk van Alljan Moehamad.

Passie
De stichting is in het leven geroepen door Lifestyle merk Buddha to Buddha, dat vanaf de oprichting in 1997 een steeds grotere rol in de elektronische muziekwereld heeft. Tegenwoordig kan het merk een grote groep DJ's tot zijn fans rekenen zoals Hardwell, Afrojack, La Fuente, Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano. Oprichter van Buddha to Buddha, Batul Loomans, ooit ook een verdienstelijk MC, is blij dat zoveel diverse mensen en organisaties Embrace Live steunen. "Ik ben mijn merk vanuit passie voor iets moois begonnen. Het is geweldig te ervaren dat zoveel professionals uit de electronische muziekwereld onze stichting steunen, volledig gedreven vanuit hun passie voor het vak."

Embrace Live heeft al een aantal ambassadeurs van naam die de stichting belangeloos met hun expertise steunen o.a. event organisator ALDA, MR Entertainment en DJ's Franky Rizardo en Marcella. Hierna zijn de Embrace Live talenten te zien en te horen op de volgende, door Buddha to Buddha gecreëerde, podia:

  • 7 juni: Embrace Live @ Lakedance Festival, Aquabest
  • 12 juli: Embrace Live @ A Day at the Park Festival, Amsterdamse Bos
  • 16 augustus: Embrace Live @ Dreamfields Festival, Bali
  • 10 september: Embrace Live @ Ushuaia, Ibiza