Partyflock
 

Keiharde battles en live-acts tijdens Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed

gepubliceerd door , op
Megabase Outdoor
27 januari 2014
FeestMegabase Outdoor · Digital Punk - Unleashed
Datumzaterdag 24 mei 2014
LocatiePark de Wezenlanden Site
Op zaterdag 24 mei viert Megabase, hét hardstyle concept van High Energy Events, haar vijfjarig bestaan met een wel heel unieke editie in het Park de Wezenlanden in Zwolle. Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed! Een twaalf uur durend spektakel waarbij de muziek centraal staat. Ben jij een echte raw hardstyle liefhebber? Dan mag jij op 24 mei écht niet ontbreken! Check hieronder de trailer, de laatste info en last but not least, de timetable en bijbehorende battles!

Het vijfjarig bestaan Megabase mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven deze dag. Er gaat dan ook extra flink uitgepakt worden qua beleving, show, licht/geluid en entertainment. Check de trailer, zie wat je kunt verwachten en kom alvast lekker in de stemming! Unleash Yourself!



timetable
Voor diegenen die nog twijfelen of ze wel willen komen.. Check hieronder de complete timetable en bijbehorende battles. Hier moet je gewoon bij zijn!

12.00 – 13.30 Waverider vs Audiotricz
13.30 – 14.45 The Prophet
14.45 – 16.00 Hard Driver
16.00 – 17.00 TNT (Tuneboy & Technoboy)
17.00 – 17.30 Phuture Noize (live)
17.30 – 18.30 Adaro (will be replaced!)
18.30 – 19.00 Outbreak (live)
19.00 – 19.30 Digital Punk
19.30 – 21.00 Digital Punk vs E-Force & Alpha²
21.00 – 22.30 Digital Punk vs B-Front & Frequencerz
22.30 – 00.00 Digital Punk vs Crypsis & Radical Redemption
Hosted by MC Da Syndrome

Zoals je kunt zien heeft de organisatie, naast dat het al een gruwelijk dikke line-up heeft samengesteld, ook nog een aantal dikke battles voor in je petto! Helaas is, zoals vele van jullie al weten, Adaro er niet bij op 24 mei. Wie zijn vervanger is, houden ze nog even geheim.

Tickets
Tickets voor Megabase Outdoor presents: Digital Punk zijn nog steeds te koop. Scoor nu je discount tickets voor slechts €25,- op www.megabase.nl en zorg dat jij deze speciale Megabase editie niet mist! Tickets zijn ook te koop bij een van de 450 Primera Stores in Nederland.

Leeftijd
De minimumleeftijd voor Megabase Outdoor is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee!

Kluisjes
Op Megabase Outdoor zijn voldoende kluisjes aanwezig. Voor het gebruik van kluisjes wordt een kleine borg betaald, welke je weer terugkrijgt wanneer je de sleutel in komt leveren.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Megabase Outdoor. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree als bij de muntenverkoop.

Merchandise
Op het festival zal een grote kledingstand aanwezig zijn. In deze kledingstand vind je officiële merchandise van High Energy Events, Megabase en Unleashed.

Vervoer
Park de Wezenlanden ligt op loopafstand vanaf het CS Zwolle. Ideaal dus voor alle trein- en busreizigers! Kom je met de auto naar Megabase Outdoor, volg dan de parkeersigning. Er zijn voldoende parkeergelegenheden rondom het festivalterrein.

Busreizen met Event Travel
Nog steeds geen vervoer naar Megabase Outdoor? Geen zorgen! Je kunt tot volgende week donderdag (22 mei) nog voordelig je combiticket kopen! Meer informatie over de organiseerde busreizen vanuit Event Travel vind je op www.eventtravel.nl. Er zijn ruim 120 opstapplekken vanuit heel Nederland.

Social Media
Houdt de website van Megabase Outdoor in de gaten, volg op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Praat online mee en gebruik de hashtag #megabase

Megabase Outdoor presents: Digital Punk - Unleashed
24 mei 2014 – Park de Wezenlanden, Zwolle

9 opmerkingen

Super dikke tijd tafel !
Vanaf 7 uur word het echt beuken _0_
Gaat weer een hele besten worden volgens mij! :bounce: :bounce:
Zin aan! :d €25,- is niks voor deze line-up! Keihard rammen!!
Dat word weer super hard! Dikke line-up en vette battles! Voor dit geld mag je niet klagen :)
Dikke line-up + prima time-table + maar 25,- euro = Sowieso een zekerheidje!
laatste aanpassing
Dikke line-up voor 25.. word knallen!
Kaartjes gewonnen :D gaat zeker een mooi feestje worden met zo'n timetable!
Wegens de crisis in me portomonnee, vraag ik hier wie heeft er nog een kaartje waar die niet van af komt? ik betaal er €17,50 voor.

En jaja ik weet het ben een sloeber maar heb al veel feestjes op het menu staan
nog 3 tickets over voor €20,- p.s. (earlybird prijs). Stuur maar een pb