Partyflock
 

Minddestructor viert verjaardag in Zathura

gepubliceerd door , op
Over twee weken is het zover: Boo Events organiseert een hardcorefeest met in het midden Minddestructor! Dit feest zal gehouden worden in Zathura te Brunssum. Met een variatie aan DJ's zal dit een veelbelovende avond gaan worden van freestyle tot terror! Ja, ze gaan Limburg totaal op hun kop zetten met deze gevarieerde line-up die voor iedereen toegankelijk is! De birthday bash is het eerste feest dat georganiseerd wordt door Boo Events, maar belooft nu al een knaller te worden!

Dit feest zal onder andere Cemon Victa optreden, deze heren zijn bekend van DNA Records, Noisj en Red Fever Records. Ook wel bekend van de volgende feesten: Hardshock, Ground Zero en natuurlijk Fantasy Island! Deze heren brengen eind dit jaar hun eigen album uit en deze zal zeker het dak eraf blazen!

Verder zal Darkcontroller ook komen! Deze dj is onder meer bekend van de tracks die hij heeft gemaakt met Negative A, s'Aphira en niemand minder dan Partyraiser! Hij is bekend van de volgende feesten: BKJN Events vs Partyraiser, Hellraiser, Hardshock en nog vele andere feesten!

Ook hebben ze een paar andere bekendere DJ's onder armen genomen zoals Mr. Sinister, bekend van Underground House Movement (Raving Nightmare, Earthquake) en natuurlijk tracks zoals Heart of Darkness! Only, bekend van Masters Of Hardcore, Megarave en natuurlijk zijn tracks bij Derailled Traxx Black!

En de volgende opkomende talenten die behoorlijk in trek zijn de laatste tijd:
Icha, nu al bekend als een meid die wel van goeie uptempo hardcore houdt en ondertussen op feesten staat als Harmony Of Hardcore, Hardcore Vibes XL en ga zo maar door! Potato & Red Ace, dit duo staat vooral bekend om de freestyle wat momenteel erg in trek is aan het worden! Bekend van Basic Movements van Underground House Movement!

En zo hebben ze nog vele andere namen voor jullie in petto!



Timetable


Wil je erbij zijn? Dat kan:
Voorverkoop:€ 7,50 via koop tickets
Deurverkoop:€10

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 86323, 20880}
Voor de Facebookers onder ons:
https://www.facebook.com/events/727093504001707