Partyflock
 
­ Nederland

Luilak Rave Haarlem terug met Pavo's Birthday Mansion

gepubliceerd door , op
Luilak Rave Haarlem 2.0
19 april 2014
Vorig jaar was hij ineens terug na een afwezigheid van 15 jaar: de Haarlemse Luilak Rave. In de nacht van vrijdag op zaterdag voor Pinksteren, worden tijdens de Luilak-traditie slaapkoppen wakker geschud en deze rave droeg daaraan bij met stampende beats. De mensen achter deze rave, DJ Vox en zijn vrouw Natasja, hadden de wens om nog één keer deze Luilak Rave traditie terug te brengen op de locatie waar het ooit begon, de Beijneshal. Inmiddels is deze locatie geschiedenis en was in 2013 echt de allerlaatste keer dat de Rave hier heeft mogen plaatsvinden. De hal mag vanwege ouderdom niet meer gebruikt worden als evenementen locatie, dus is er gezocht naar een andere geschikte locatie. Dat was geen gemakkelijke taak, totdat het Haarlemse poppodium Patronaat onderkomen bood. Daarmee is de Luilak Rave terug in 2014, op vrijdag 6 juni!

DJ Vox, vader van de Luilak Rave, Haarlemse held DJ Pavo, en Patronaat hebben voor deze editie de handen ineen geslagen. Er is gekozen voor een programmering verdeeld over twee zalen. In area 1 viert Pavo zijn verjaardag en de Haarlemmer heeft een flink aantal grote namen weten te strikken voor zijn 'Birthday Mansion'. Namen als Zany, Luna, The The Darkraver, Bass Modulators, en vele andere collega's zullen deze nacht vanuit zijn Mansion passeren met hardstyle, hardcore en freestyle.

Geen Luilak Rave zonder DJ Vox, dus tweede zaal is deze nacht 'The House of Vox'. Ook in deze area een programmering van artiesten om je vingers bij af te likken. Voor de echte klassiekers zijn er o.a. DJ Rob & MC Joe, Dream Team-leden Buzz Fuzz en Gizmo, Bountyhunter, en meer van dat moois!

Al met al een dikke nacht zowel voor de oude garde als voor de nieuwe generatie Luilak Ravers!



Early Birds:€ 15 (ex fee)
Voorverkoop:€ 20 (ex fee)
Deurverkoop:€ 25

Voorverkoop via Ticketmaster en alle Primera winkels.

5 opmerkingen

Ook oudere hardstyle? Althans dat neem ik aan als ik die namen zie?