Partyflock
 
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!

De Nachtmeesters presenteren ZIN! in Utrecht

gepubliceerd door , op
ZIN!
9 april 2014
FeestZIN! · in Utrecht
Datumdonderdag 15 mei 2014
LocatiePoema Site
15 mei gaat ZIN! on tour van start met als eerste locatie Club Poema RAW in Utrecht. De organisatie heeft zin in een feestje, zin in de zomer, zin in gezellige mensen oftewel ZIN! in jou! De eerste editie kun je een knallende line-up verwachten die er niet om liegt. De eerste namen zijn de afgelopen week al bekend gemaakt maar dan nu is het eindelijk tijd om de complete line-up te presenteren aan de wereld.

Line-up:
No Artificial Colours
The Voyagers
Buurman & Buurman
Sensalogic
Hosted by: Jollygood MC

Tickets zijn te koop via koop tickets.
Early Bird: €7,50
Regular: €10,00

Artiesten informatie:
No Artificial Colours:
Deze mannen hebben geen introductie nodig. Twee vrienden uit London kwamen elkaar zovaak tegen op feesten dat ze elkaars krachten gingen bundelen tot hetgeen wat beter bekend is als No Artificial Colours. Met releases op onder andere MadTech hebben ze flink wat goede platen op hun naam staan en ze hebben ZIN! in meer. Stof je dansschoentjes maar af want ze zijn erbij op ZIN! in Utrecht.

The Voyagers
Ze hebben ZIN! om jou te laten dansen. Dat gaat zeker goed komen met de tracks die dit Dj/Producer duo maakt. Een verfrissende sound die ervoor zorgt dat jij niet meer stil kan staan. Onlangs zijn ze aangesloten bij Spinnin' Records en dat beloofd alleen maar meer lekkere muziek. Ga mee op ontdekkingsreis met de opvarende tijdens ZIN! in Utrecht.

Relativ
Beter een goede buur dan een verre vriend. Deze uitspraak is zeer toepasselijk bij Relativ. Ze zullen een thuiswedstrijd spelen met hoogstaande kwaliteit muziek. Blijkbaar had Cloud9 en Armada wel ZIN! in ze want daar staan ze tegenwoordig onder contract. Niet slecht voor twee jongens uit Utrecht. Speciaal voor jou zullen ze je laatste beetje ZIN! in een feestje gebruiken om een onvergetelijke nacht te scheppen.

Sensalogic:
Sensalogic – Sense – ZIN!, deze mannen hebben ZIN! al in hun naam. Daarom kan de organisatie niet om ze heen. Een begrip in Utrecht en omstreken en zeker de moeite waard om mee te maken. Diepe geluiden en vrouwen zijn waar hun zijn. Waar was jij eigenlijk? Je krijgt 15 mei een nieuwe kans om dit mee te maken tijdens ZIN! in Utrecht.

Tot 15 mei in Club Poema RAW, want de organisatie heeft ZIN! in jou!