Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en laatste info Paradox in de Amsterdam Studio's

gepubliceerd door , op
Paradox
10 maart 2014
FeestParadox · The Best Millennium and Future Hard Sounds
Datumzaterdag 12 april 2014
LocatieAmsterdam Studio's Site
Met nog een paar dagen te gaan is Cyndium volop bezig de laatste voorbereidingen te treffen voor Paradox zaterdag 12 april. Cyndium is blij jullie allen te kunnen ontvangen in de Amsterdam Studio's waar we keihard gaan knallen. Voor velen is deze locatie de plek waar ze voor het eerst kennis hebben gemaakt met de evenementen van Cyndium. Concepten van Cyndium zoals Pandemonium en Intoxicated gingen Paradox voor op deze vette locatie.

Op Paradox zal het alleen maar gaan om de beleving van het evenement, wordt een knallende combinatie van variërende muziek en het zal helemaal in het thema staan van the best millennium and future hard sounds. Kortom al jullie zintuigen zullen worden geprikkeld op Paradox.

Het aftellen is begonnen.

Time Table:


Deuren open:
Het evenement begint om 22.00 uur en duurt tot 07.00. De organisatie verzoekt je voor 03.00 uur binnen te zijn aangezien de deuren om 03.30 sluiten.

Kaartverkoop:
De Early – bird kaarten zijn uitverkocht! De reguliere kaartverkoop voor Paradox is nog verkrijgbaar.
Kaarten zijn te verkrijgen via koop tickets of één van de Primera winkels.
Kaarten kosten €27,50 (ex Fee)
De laatste kaarten zullen aan de deur verkocht worden. Deze zullen €35,- kosten.

Pinnen:
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Kluisjes:
Kosten kluisjes: € 6,00 exclusief borg €5,00.
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Kluisjes zijn de gehele avond toegankelijk.

Spullen:
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorant rollen mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal t-shirts & stad gerelateerde t-shirts zijn verboden. Cyndium distantieert zich van het voetbal gezeik. Iedereen komt om te feesten en laten we dat ook zo houden!

Toiletten:
Er is een grote toiletgroep op het evenement en alle toiletten zijn gratis.
Toilet groep ligt tussen area 1 en 3.

Roken:
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Paradox mag alleen in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/beleid:
In de Amsterdam Studio's geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Paradox wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en wordt de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Softdrugs is toegestaan tot 3 gram. Voor gedraaide joints zijn niet toegestaan.

Camera's:
Digitale camera's zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Adres/entrée:
De Amsterdam Studio's is gelegen tussen de Duivendrechtse kade nr 85 en de Wenkenbachweg 171.
Let op! De entree ligt aan de Wenkenbachweg 171. Dit is aan de voorzijde van de Amsterdam Studio's.

Openbaar vervoer:
De Amsterdam Studio's liggen vlakbij treinstation Amsterdam-Amstel en metrostation Spaklerweg. 10 minten lopen.
Station Duivendrecht ligt iets verder dan Amsterdam – Amstel maar kan ook genomen worden, deze ligt op 25 minuten loop afstand

Te voet:
De Amsterdam Studio's liggen op ongeveer 15 minuten lopen van station Amsterdam-Amstel en op 10 minuten van station Spaklerweg.

Auto:
Neem de afslag S111, Amstel Business Park, op de ring Amsterdam(A10).

Parkeren:
Parkeren is toegestaan bij/naast omringende bedrijfspanden. Parkeren langs de kant van de weg is beperkt toegestaan aan een kant van de weg.

Overnachtingsmogelijkheid:
Omdat er veel aanvragen zijn van mensen die uit andere delen van het land komen is er de mogelijkheid om te overnachten in het Bastion Hotel. Dit hotel ligt op 5 minuten lopen van de Amsterdam Studio's. (Hotel Amsterdam/Amstel) Ga naar Bastion hotels.nl en klik op reserveren. Kies dan hotel: Amsterdam/Amstel en vul de verdere gegevens in.

Cyndium, Energetic Dance Only.

4 opmerkingen

Openbaar vervoer:
De Amsterdam studio's liggen vlakbij treinstation Amsterdam-Amstel en metrostation Spaklerweg. 10 minten lopen.
Station Duivendrecht ligt iets verder dan Amsterdam – Amstel maar kan ook genomen worden, deze ligt op 25 minuten loop afstand

Te voet:
De Amsterdam studio's liggen op ongeveer 15 minuten lopen van station Amsterdam-Amstel en op 10 minuten van station Spaklerweg


Beetje dubbelop.
Uitspraak van Psychonaut op vrijdag 11 april 2014 om 16:23:
Beetje dubbelop.


En doe dr ook maar een dubbele whisky bij, want vanavond gaan alle remmen los:banana:
Heb er zin in. Het gaat een donders mooie party worden!
Eindelijk de Studio's weer betreden om terug te gaan naar de roots van waar ik mijn meest legendarische party heb mogen beleven..
Wie heeft er trouwens behoefte aan een time-table als dat niet nodig is? Haha ;)
Uitspraak van mafkeesbrigadier:bounce: op vrijdag 11 april 2014 om 19:58:
Heb er zin in. Het gaat een donders mooie party worden!
Eindelijk de Studio's weer betreden om terug te gaan naar de roots van waar ik mijn meest legendarische party heb mogen beleven..
Wie heeft er trouwens behoefte aan een time-table als dat niet nodig is? Haha ;)


Dan weten we ongeveer hoelaat het is B)