Partyflock
 

Fisherman & Hawkins nemen je mee op zes uur durende reis

gepubliceerd door , op
Fisherman & Hawkins
20 februari 2014
FeestFisherman & Hawkins · A 6 Hour Journey Site
Datumzaterdag 12 april 2014
LocatiePerron 55 Site
Fisherman & Hawkins - A 6 hour journey: een zes uur durende trance-reis met her en der uitstapjes naar big room house, techno, electro en uiteraard wordt het tempo tegen het einde van de avond flink opgeschroefd.

Nadat Isaac Vissers en Rob Koopmans drie jaar geleden besloten de handen ineen te slaan op het gebied van draaien en produceren is het allemaal in een sneltreinvaart gegaan. Nadat ze samen met Mark Sixma hun eerste track 'Perlas' op het label van Armin van Buuren tekenden, was de weg vrij gemaakt voor een nieuwe, frisse wind in de hedendaagse trance scene. Fisherman & Hawkins was born.

Hun eerste single 'Nightshift' werd direct door Markus Schulz getekend op het befaamde Coldharbour Recordings en werd door de luisteraars van Global DJ Broadcast verkozen tot dé zomer anthem van 2012. De hype was nog niet eens over toen hun bekende hit Apache om de hoek kwam kijken. De track die door zowat iedere trance DJ wereldwijd grijs gedraaid is, tot op de dag van vandaag. De track zorgde ervoor dat er vele deuren voor Fisherman & Hawkins werden geopend en werd in 2013 zelfs dé officieuze anthem van A State Of Trance 600. Ook de nominatie voor de prestigieuze EMPO Award mag niet onvermeld blijven.

Na gigs op de Zomerparkfeesten en Luminosity Beach Festival, gingen de heren zelfs over de grens en stonden in een van de grootste clubs in Praag om vervolgens gelijk door te reizen naar Australië voor drie grote shows in Melbourne, Adelaide en Brisbane. Na dit alles werden ze zelfs door Armin van Buuren uitgenodigd om te komen draaien op het grootste indoor trance evenement ter wereld A State Of Trance 650 in de Jaarbeurs, Utrecht.

Dé grote droom natuurlijk van ieder opkomende artiest maar wat misschien niet veel mensen weten is dat Isaac en Rob al tijden met het idee rondlopen om tussen al deze korte uitbundige DJ sets eens een keer een echte lange extended set te willen doen. En waar dit beter te doen dan in hun eigen thuisbasis Venlo en dan wel in Perron 55.

Uiteraard zou alleen een karig opgezette DJ booth niet bij een avond als deze passen en daardoor besloten de heren om de one and only Crew Factory (bekend van projecten als Idols, Awakenings en Holland's Got Talent) te benaderen om de perfecte beleving te creëren van licht en LED Walls waar visuals voor verzorgd zullen worden door RJB Visuals, beter bekend als dé vaste VJ van Nicky Romero.

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
(y) :)