Partyflock
 

Line-up Electronic Family 2014 bekend gemaakt

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 19 juli strijkt Electronic Family opnieuw neer in het sfeervolle Amsterdamse Bos. Dit roemrijke en tevens grootste trance-festival ter wereld beleeft alweer haar vierde editie. Liefhebbers van over de gehele wereld vierden vorig jaar een zonovergoten editie en dit jaar belooft het festival wederom groots en vooral memorabel te worden. Eén ding is zeker: de line-up is er één die zijn weerga niet kent.

Na het succes van vorig jaar heeft Electronic Family weer ruimte voor vier stages met het allerbeste dat de trance-wereld te bieden heeft. Iconen als Armin van Buuren, Cosmic Gate with Emma Hewitt, Andrew Rayel en KhoMha brengen op 19 juli van 12h00 tot 23h00 de ongekende Electronic Family-sfeer opnieuw tot leven!

Na het grote succes van de uitbreiding naar vier stages verzorgt ALDA samen met hosting partners Armada en Grotesque dit jaar wederom het programma. Op elk van deze stages geven - op wat wederom een zonnige dag moet gaan worden - de artiesten de aanwezige fans precies datgene waar ze voor gekomen zijn: een dag non-stop dansen op de allerbeste trance van het moment!

De Family Stage is het kloppende hart van Electronic Family, hier staan absolute zwaargewichten als Andrew Rayel, Armin van Buuren, Cosmic Gate with Emma Hewitt, Jochen Miller, Marlo, Ørjan Nilsen en Ruben de Ronde.

De Armada stage biedt plek aan internationaal befaamde DJ's als Andy Moor, David Gravell, ElSandro & Rodg, Jerome Isma-Ae, KhoMha, Max Graham, Omnia, Protoculture, Shogun en Toby Hedges.

Met artiesten als Bryan Kearney, Driftmoon, Giuseppe Ottaviani, John O'Callaghan, Mark Sixma, Photographer, RAM, Sied van Riel, Super8 & Tab en Susana dekt de naam Grotesque perfect de muzikale lading van de line-up van deze stage.

Om het geheel compleet te maken wordt op de Global Grooves de breedte opgezocht qua genres. Allure, DiVasco, Fausto, Heatbeat, Marco V, Mark Sherry, Scot Project en MC Boogshe verzorgen hier een diversiteit aan muziekstijlen en delen hun liefde voor aanvullende, trance-gerelateerde stijlen met hun fans.

Kortom, een line-up voor de liefhebber die zowel in de breedte als in de diepte de Electronic Family-familie een onvergetelijke dag bezorgt!

De kaartverkoop voor Electronic Family 2014 is reeds van start gegaan. Voor tickets en meer informatie over het festival bezoek je de website.

6 opmerkingen

Ziet er goed uit!
Holy shit! Ik ben verkocht. Dit wordt weer net zo geniaal als vorig jaar! <3
Super _O_
 
Elk jaar weer een hoogtepunt in mijn party agenda en... goede keuze: Grotesque area. Beter dan de main!
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Nice !
Gelet op een aantal namen bij de (main) family stage, hoop ik dat het daar nu 1 groot feest wordt. De laatste 2 jaren viel ons de main ook erg tegen omdat er matjes gedraaid werd, leek wel alsof ze niet mochten knallen. Dus alda events.........knallen bij de Family Stage svp !!!!