Partyflock
 
­ Nederland

XXlerator Outdoor presenteert anthem en Pit Stop VIP Package

gepubliceerd door , op
XXlerator Outdoor
3 november 2013
Nederlands
Engels
Op zaterdag 10 mei beleef je allereerste editie van XXlerator Outdoor op recreatieterrein Bussloo. Als fan van de harder styles mag je dit natuurlijk niet missen. Optredens van onder andere Brennan Heart, B-Freqz live, Minus Militia en The Masters Elite maken dit festival tot één van de uniekste in z'n soort. Wil jij van start tot finish een geheel verzorgde dag beleven, voor het festival nog even de banden verwisselen en erna weer lekker bijtanken? Boek dan vanaf vandaag het gelimiteerde 'Pit Stop VIP Package'!

VIP Package
Bestel nu je VIP package via www.XXleratorOutdoor.nl om te genieten van:
  • 2 VIP Tickets XXlerator Outdoor (VIP Entree & Toegang tot het VIP deck)
  • Overnachting voor 2 personen in Hotel Thermen Bussloo van zaterdag 10 op zondag 11 mei (Luxe kamer incl. ontbijt en belastingen, excl. sauna)
  • Goodie pakket Thermen Bussloo
  • Goodie pakket XXlerator
  • Gratis parkeren bij Hotel Thermen Bussloo (500mtr van het festival)


Thermen Bussloo
XXlerator Outdoor wordt gehouden op het prachtige recreatieterrein Bussloo nabij Apeldoorn. Aan De Overkant van de plas ligt het welnesscentrum & hotel Thermen Bussloo. Hier kun je heerlijk bijkomen van een dag feesten op XXlerator Outdoor in de luxe kamers. Wil je ultiem bijtanken? Reserveer dan een plekje in het welnesscentrum en geniet van een massage of een dampende sauna. Check www.thermenbussloo.nl voor alle informatie rondom het wellness centrum.

Bestel je VIP Package
Er zijn slechts een gelimiteerd aantal VIP Packages beschikbaar. Bestel dus nu je VIP Package voor €230,- (ex fee) via DEZE link. Let goed op: Deze prijs is gebaseerd op overnachting en entree tot het festival voor 2 personen! Na aanschaf van je ticket ontvang je binnen enkele dagen een mailtje van Thermen Bussloo om je reservering definitief te maken. Dit mailtje ontvang je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij je koop tickets Account. Houd deze dus goed in de gaten.

Heb je al een regular entree ticket gekocht en wil je genieten van de Pit Stop VIP Package? Koop dan een VIP Package en mail je naam en bestelgegevens van je Regular ticket naar info@XXlerator.nl. Het geld van je ticket wordt dan teruggestort.

XXlerator Anthem: Code Black & Atmozfears
Afgelopen zaterdag hoorde je op SLAM! de Premiere van het XXlerator Outdoor anthem, geproduceerd door niemand minder dan Code Black & Atmozfears, tijdens een speciale aflevering van de XXlerator Podcast door MC Villain. Luister de complete show, inclusief het anthem, terug via Youtube, Soundcloud en iTunes.



Tickets XXlerator Outdoor
Wil jij de allereerste editie van XXlerator Outdoor meemaken? Check dan hier de complete line-up en scoor je tickets via koop tickets of Primera.

www.XXleratorOutdoor.nl | www.XXlerator.com | [presence element=organization id=4074]{aanwezigheid niet begrepen}

1 opmerking

Brennan heart past ook goed tussen dat rijtje :p