Partyflock
 

Exclusive Kingsday 2014 in Stairway to Heaven

gepubliceerd door , op
Onze eerste Koningsdag staat voor de deur op zaterdag 26 april. Bij het verjaardagsfeest van onze koning hoort uiteraard ook een goed clubfeest en overdag begin je al! Meestal is de stad rond 18:00 uur al uitgestorven maar niet dit jaar, want om 17:30 uur beginnen ze in de Stairway to Heaven met een knallende Exclusive, the Kingsday edition. Het eindigt pas in de nacht om 04:00, so come party!

Als topper van de avond hebben ze niemand minder dan Johnny 500 aka Gijs Scheeringa in the building en als dat nog niet genoeg is, komt de koninklijke Utrechtse topper DJ Oliver Twizt samen met MC Roga in hun nieuwe formatie The Dudley Zoo hun eclectische tunes ten gehore brengen.

Aangezien er al vroeg wordt begonnen, namelijk om 17:30 uur, is er een speciale actie: Voor 18:30 uur is er gratis entree. Daarna is de entree tot 22:00 uur maar €5. Zoals vermeld eindigt de party pas om 04:00 uur, dus er is geen reden om er niet bij te zijn!

Zoals al vermeld komen niemand minder dan Johnny 500 en The Dudley Zoo Project als headliners, de eerste Koningsdag inwijden, maar dat was het zeer zeker niet alleen. Ze worden namelijk ondersteund door de toppers van de Utrechtse scene! Het belooft dan ook vooral een heel gezellige avond te worden, met vrienden en vrienden van vrienden. Dit is 'the place to be', waar je met je vrienden deze Koningsdag wilt zijn. Dus vertegenwoordig Utrecht en kom gezellig naar Exclusive op zaterdag 26 april.

Hierbij worden de Koninklijke Exclusive Toppers van 2014 aan u gepresenteerd:

Johnny 500
The Dudley Zoo Project
Mitchell Supreme
Gio Brown
George Felix
Kenzo Alvares
Rodney Music
Dwight Rass & Samo

Hosted by: MC DarkSide

De avond zal worden vast gelegd door de nodige fotografen, dus zorg dat je er top uit ziet op zaterdag 26 april. Met z'n allen zal worden gezorgd dat dit een avond wordt om nooit te vergeten.

Bij deze wenst de organisatie jullie alvast een fijne Koningsdag toe en ze verwelkomt jullie graag de 26e om jullie persoonlijk te feliciteren met de koning.

Tickets bestel je bij koop tickets.