Partyflock
 
­ Nederland

In The Cloud Festival Circuit Zandvoort 2014

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 14 juni brengen Click en op de Valrave, samen met HEY!, Club Stalker, Avant-Garde en Deephouse Database In The Cloud festival aan de kust van Zandvoort. Op het roemruchte Circuit Park schieten de organisaties hun publiek de wolken in met een geraffineerde selectie aan topartiesten. Mathias Kaden, Danny Daze, Christian Smith, Wehbba, Stephan Bodzin, Einmusik (live), Betoko, Henry Saiz en Andreas Henneberg behoren tot de eerste bevestigde namen.

Click hoeft weinig meer te bewijzen als het op het editie na editie neerzetten van steeds dikkere knalfuiven aankomt. Tijdens de wintermaanden resideert de organisatie in de hoofdstedelijke WesterUnie en aanleunende percelen. Zomeren doet Click aan de kust voor Bloemendaal bij strandclub Woodstock met verpletterende strandedities.

Op de Valrave geeft gas met een rijtje verbluffende artiesten op hun eigen stage tijdens In The Cloud festival. Valrave en Click kennen elkaar van de WesterUnie, waar Valrave inmiddels meer dan een jaar actief is met bijzonder lekkere feestjes. Voor In The Cloud hebben ze alvast een unieke back2back sessie weten te bevestigen tussen Christian Smith en de Braziliaanse Wehbba. Voor het eerst in Nederland. Verwacht van Valrave nog meer te bevestigen elektro-grandeur.

In het kader van vruchtbare samenwerkingscombinaties scoort ook Michel de Hey's HEY! met Click (denk aan de legendarische ADE edities) Olympische prestaties. De door-en-doorgewinterde De Hey zet naast zichzelf de heter dan hete Amerikaanse Detroit techno-meets-Italo Disco ster Danny Daze en de bevriende Nederlandse legende Benny Rodrigues op zijn In The Cloud stage. Naast hoodstedelijke en Rotterdamse organisatieliefde, zet vanuit Haarlem Club Stalker een stage neer met een line-up voor connaisseurs, waaronder Einmusik (live) De Man Zonder Schaduw en Miss Melera.

Aan de complexe, doch levensgenietende geest wordt op In The Cloud ook rekening gehouden. Avant-Garde heeft een stage met jongens als Eric de Man, Nuno dos Santos en William Kouam Djoko en Deephouse Database brengt de Canadese VALA en La Vondèl. Kom nu dus even op adem om het bovenstaande te verwerken.

Op adem? In The Cloud festival is een samenwerking tussen bevriende organisaties die elkaar op 14 juni op het op topsnelheid gerichte Circuit Park in Zandvoort, in de luwte van het strand en de duinen, spelenderwijs naar de loef steken met een selectie van het beste dat ze te bieden hebben. Kaartverkoop gaat in thema van Stratus (uitverkocht) naar Altostratus tot Cirrus. Dit festivalseizoen begint in de wolken en verder omhoog op In The Cloud. Sensatie in vrije val gegarandeerd.

Line-up