Partyflock
 
­ Nederland

Steve Aoki maakt line-up van Aokify HMH Amsterdam bekend

gepubliceerd door , op
Steve Aoki komt op 31 mei naar de Heineken Musical Hall met zijn eigen feest onder de naam #aokify. Om het feest nog groter te maken dan het al is neemt de nummer 8 van de wereld bijzondere vrienden mee. Met nog zo'n twee maanden te gaan, maakt Steve Aoki bekend welke dj's hem vergezellen.

Deorro
Yellow Claw
The Partysquad
Mitchell Niemeyer b2b Delivio Reavon & Aaron Gill
Mightyfools
Tony Junior

Aokify
Zeg je feest, dan zeg je Steve Aoki. Confetti, rubberen bootjes, gigantische flessen champagne, crowdsurfen en vooral heel veel taart. Zijn sets zijn net zo energiek als Steve zelf wanneer hij op het podium staat te stuiteren. Na de afgelopen jaren de boel al afgebroken te hebben op Mysteryland en Tomorrowland, is de tijd meer dan rijp voor een eigen avond in Nederland. Je bent hierbij dan ook van harte uitgenodigd op zaterdag 31 mei in de Heineken Music Hall voor een nacht vol #aokify!

#aokify is de allereerste keer dat Aoki een eigen avond in Nederland heeft. De #8 uit de DJMag Top100 is een drukbezet man. Hij is eigenaar van enkele restaurants, heeft een eigen stichting, waarmee hij geld inzamelt voor goede doelen, een eigen kledinglijn en een eigen uitgeverij. Maar boven alles is hij een artiest met liefde voor zijn muziek en zijn fans.

Waar Steve verschijnt, is het feest. Door de muziek, door de dikke show, maar vooral door de bezoekers. Jij vormt de inspiratie voor dat echte #aokify gevoel. Op 31 mei verzorgt the man himself een modderdikke set, die alleen maar leuker wordt als jij eraan mee doet! Ook is er taart, zoals je kan verwachten van Steve Aoki. Gegooid met liefde en dodelijke precisie. En natuurlijk komt hij niet alleen, en brengt hij vrienden mee! Bekende vrienden, waarvan we de namen we de komende tijd bekend zullen maken.

Tickets
Kaarten voor Aokify kosten € 45,00 excl. fee en zijn verkrijgbaar via Aokify.nl of in een van de 425 Primera winkels.

12 opmerkingen

Behalve deorro iedereen (inclusief aoki:P)erg teleurstellend.......
 
Hij is eigenaar van enkele restaurants, heeft een eigen stichting, waarmee hij geld inzamelt voor goede doelen, een eigen kledinglijn en een eigen uitgeverij.

Dus hij zamelt met zijn stichting geld in voor o.a. een eigen kledinglijn en een eigen uitgeverij?
 
Daarnaast zie ik voor het eerst het SFX logo naast dat van ID&T op de flyer staan. Wel even wennen, hoor.
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Coone zal ook wel 'n plaatje komen draaien gok ik :P
 
Zeeeeer matig.
Uitspraak van Daaantje op vrijdag 21 maart 2014 om 15:00:
Behalve deorro iedereen (inclusief aoki:P)erg teleurstellend.......
Haha dit is wel een heel slecht geschreven persbericht
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Ach, wie had ooit gedacht dat taart gooien door de artiest op het podium belangrijker werd dan het draaien van een plaatje? Ik niet in ieder geval. Teleurgesteld in mezelf dat ik dat niet heb voorzien. :(
Uitspraak van DJ Sequence op zaterdag 22 maart 2014 om 10:29:
Teleurgesteld in mezelf dat ik dat niet heb voorzien. :(


Trek een gek pak aan en draai je leuter rond als een helicopter. Sta je ook zo in de top 10.

Debiele clown die Aoki, kansloze figuur. Zijn producties zijn al net zo slecht als zijn carnavalsact op het podium.