Partyflock
 
­ Nederland

Robin Rotterdam Unlimited meets Crazy Sexy Cool

gepubliceerd door , op
Robin Rotterdam Unlimited meets Crazy Sexy Cool
13 maart 2014
Het succesvolle club-event Crazy Sexy Cool maakt in 2014 onderdeel uit van het city-event Robin Rotterdam Unlimited. Op het Rotterdamse Lloyd Multiplein zal op 20 juli een compleet festivalterrein verrijzen met een top line-up aan dj's uit de dance scene en een totale belevingswereld die alle zintuigen zal prikkelen. Crazy Sexy Cool, georganiseerd door TRW Events, heeft in de afgelopen jaren al naam en faam gemaakt in de Nederlandse club scene. DUCOS Productions en TRW Events hebben de krachten gebundeld en dit nieuwe spektakel toegevoegd aan het programma van Robin Rotterdam Unlimited.

Crazy Sexy Cool Festival
Na jarenlang succes te hebben geboekt in het clubcircuit zal Crazy Sexy Cool in 2014 haar eerste outdoor editie presenteren tijdens het city event Robin Rotterdam Unlimited. Crazy Sexy Cool staat voor een uitbundige mix van diverse stromingen binnen de dance muziek, een samensmelting van verschillende subculturen en top entertainment. In de wereld van Crazy Sexy Cool is niks te gek. Crazy Sexy Cool daagt creatievelingen, kunstenaars en alle feestgangers uit om zich op 20 juli uit te dossen in de meest uitbundige outfits. Hoe gekker, hoe beter! De early bird tickets voor Crazy Sexy Cool Outdoor Festival 2014 zijn nu voor €20,- verkrijgbaar via koop tickets.

Robin Rotterdam Unlimited
Het city event Rotterdam Unlimited is ontstaan uit twee pijlers van de Rotterdamse festivalagenda (Zomercarnaval, Dunya Festival) en kende in 2013 haar eerste editie met ruim 900.000 bezoekers. Het festival zal in 2014 plaatsvinden op 18, 19 en 20 juli en viert o.a. 30 jaar Zomercarnaval. Met Crazy Sexy Cool heeft Rotterdam Unlimited een nieuw onderdeel van toegevoegde waarde en kan een nog bredere doelgroep bedienen. Het overige programma van Rotterdam Unlimited wordt de komende maanden nog verder bekend gemaakt.