Partyflock
 
­ Nederland
Element Wall Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Reveal tovert Escape Amsterdam om tot Neon House

gepubliceerd door , op
Reveal
25 februari 2014
FeestReveal · The Neon House
Datumdonderdag 13 maart 2014
WinactieReveal actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Reveal, de vaste EDM clubnight van Amsterdam is al meer dan vier jaar een vaste waarde in de Amsterdamse clubscene. Wekelijks lange rijen voor de deur, met epische nachten als resultaat. En omdat alleen episch niet genoeg is, gooit Reveal hier op donderdag 13 maart een epische schep bovenop; Get ready to glow in the dark; this is the Neon House!

Reveal – The Neon House
Hey mister VJ; put on some blacklights please! Vanavond tovert Reveal Escape Club Amsterdam om tot een groot walhalla voor glow in the dark liefhebbers. Bij binnenkomst worden er neongadgets uitgedeeld, en kan je je laten beschilderen met neon bodypaint. Daarnaast heeft de organisatie mega XL Neon ballonnen en een aantal spectaculaire verrassingen in petto. Natuurlijk mag iedereen ook zijn eigen neon gadgets meenemen! Hold your (Neon)Horses, this is gonna be next level sh*t!

Marc Benjamin; de vaste waarde achter Reveal
Music please! De avond zal muzikaal worden ingevuld door Marc Benjamin. Marc draait elke donderdag bij Reveal en heeft het publiek vanaf moment één in zijn greep. Met zijn releases op Dim Mak van Steve Aoki, Wall Recordings van Afrojack en MixMash van Laidback Luke heeft deze artiest alle ogen op zich voor 2014! Eind deze maand zal hij afreizen naar Miami om zijn opwachting te maken op de Sold-Out poolparty van MixMash!

Reveal Every Thursday at Escape Club Amsterdam
De Amsterdamse Escape Club op het Rembrandtplein is al 27 jaar leading in de Nederlandse house scene en ver daarbuiten. Met een imposante rij artiesten welke elk jaar weer de club aandoen is de club nationaal en internationaal steevast Amsterdams bekendste hotspot. Verwacht heel veel show, een imposant licht- en geluidssysteem, 150m2 indoor LED, Co2shooters, confetti en heel veel 'wow-momenten'!

Studenten gratis entrée en gratis shot bij binnenkomst!
Ook tijdens deze speciale Neon House editie geldt: studenten op vertoon van studentenpas gratis entree! De 1e 100 bezoekers die voor 00:00 uur binnen zijn krijgen van Reveal de 1e shot van het huis.
Heb je geen studentenpas en wil je toch komen? Dan kan je via koop tickets een ticket kopen voor €10 of op de avond zelf aan de deur. VIP tafels (groepen van 4) zijn te reserveren via tableservice@your-republic.com

Info
De deuren van Escape Club zijn geopend van 23:00 uur tot 04:00 uur, De minimumleeftijd is 18 jaar en ouder en ID is verplicht dus zorg dat je deze bij je hebt. Meer info & updates vind je op Reveal-online.com of op Facebook.