Partyflock
 
­ Nederland

Boris 'WipWap' Werner gaat zaterdag alle records breken in Studio 80

gepubliceerd door , op
Boris Werner en lange sets: het zijn twee handen op één buik. Afgelopen jaren wist hij iedereen te verbazen met zijn marathonsets van 10, 11 en maar liefst 15,5 uur. Op 15 maart is Boris vastbesloten om zijn record, dat stamt uit 2013, aan diggelen te draaien. Speciaal voor de gelegenheid heeft Studio 80 verlengde openingstijden en sluit de club haar deuren pas als Boris écht niet meer kan. Welke tijd dit jaar op de teller komt, dat is nog even afwachten. Eén ding is in elk geval zeker: Boris Werner gaat voor een nieuw record en zal de langste set die ooit gedraaid is in een Nederlandse club is neerzetten!

Boris Werner is een van de grondleggers van de Amsterdamse new school sound. Al ruim tien jaar geleden legde hij zijn eerste platen op en door zijn constante kwaliteit, zowel in zijn sets als in zijn producties, is hij niet meer weg te denken uit het nachtleven van de hoofdstad en ver daarbuiten. De crate-digger en studiotijger heeft de afgelopen jaren al vele stampvolle clubs op zijn kop gezet door zijn tomeloze energie en dansbare sound. Ook hij als enige Nederlander is hij resident van de legendarische CircoLoco feesten in DC-10 op Ibiza en dat is niet voor niks.

Waar Boris Werner vooral bekend om staat, is zijn onuitputtelijkheid achter de draaitafels. Tijdens lange sets wordt niet alleen het publiek, maar ook vooral Boris zelf helemaal meegezogen in de muziek en is hij op zijn best. Omdat de marathonset op 15 maart van zowel Boris als van jullie, het publiek, een hoop energie vraagt, zal er de hele nacht goed voor jullie worden gezorgd. Er worden Survivalpakketjes uitgedeeld, er is een chill-out waar je even bij kunt komen van het dansen en gedurende de hele dag zijn er lekkere hapjes verkrijgbaar. Ook wordt de booth omgetoverd tot een sfeervol draaiparadijs waar Boris zich helemaal op zijn gemak voelt. Kortom: de condities zijn optimaal voor deze spectaculaire recordpoging.

Je zou bijna vergeten dat de achterzaal ook nog gevuld moet worden. Deze is op 15 maart in goede handen bij Marcel Vogel en Mr. Mendel. De twee zullen de achterzaal voorzien van de fijnste disco en funk waarmee je de avond zeker boogie-end mee doorkomt. Marcel Vogel draaide onlangs nog bij Studio 80's succesvolle clubavond The Shell, waar hij een ontzettend dansbare set weggaf.

Het schijnt dat Boris Werner alvast is begonnen met trainen voor deze marathon en je wordt aangeraden aan om het zelfde te doen! Haal die trainingspakken, zweetbandjes en energiedrankjes maar uit de kast: je zult het nodig hebben!