Partyflock
 
­ Nederland

Decadent komt met Kings Night edition

gepubliceerd door , op
Decadent
4 maart 2014
FeestDecadent · A way of life
Datumvrijdag 25 april 2014
LocatieMaassilo Site
25 April is het zover, dan vindt in Rotterdam in de Maassilo het eerste koningsnacht spektakel van deze eeuw plaats! JPH Entertainment presenteert met gepaste trots 'Decadent, a way of life'. Dit wordt het feest van Rotterdam en omstreken waar je gewoon bij wil zijn. Met een sterke, uitgebalanceerde programmering tussen de grote nationale en internationale namen van Nederlandse bodem en de jonge opkomende talenten alsmede de artiesten die goed bezig zijn met het opklimmen van de nationale DJ ladder.

De artiesten die natuurlijk geen enkele introductie meer nodig hebben zijn Sidney Samson, Erick E, Lucien Foort, Leroy Styles, Baggi Begovic, Bobby Burns en de Rotterdamse duo's Undercontrol & Brothers in the Booth.

Naast deze namen stelt JPH Entertainment graag MOTI voor. MOTi's profiel groeit gestaag: zijn producties op labels als Musical Freedom, Hysteria en Revealed Recordings krijgen steevast goede feedback, dit is een van de redenen waarom hij is bevestigd voor de mainstage van Ultra Music Festival in Miami. Verder draaide hij afgelopen december in Canada en tijdens Amsterdam Dance Event, sloot hij af na Tiësto in de Ziggo Dome in Amsterdam. ʻQuintino & MOTi - Dynamite feat. Taylr Renee' (MOTi's track) was één van de 10 beste tracks van TomorrowWorld, volgens Dancing Astronaut.

Jara van Kesteren beter bekend als Miss J'amore zal onder haar eigen naam op deze speciale nacht een andere muzikale kant van haar laten zien house/EDM is wat zij zal brengen.

Ssential: deze jonge dj-producer van 17 jaar zal ook zijn kunsten mogen vertonen, door verschillende agencies en labels wordt naar hem gekeken en Decadent geeft hem graag een kans.

Naast deze namen zullen ook de 'freestylers' Sky en Mixmaster J zich laten horen. Sky, die getekend heeft bij Untamed Artists en op 28 maart voor de latin artiesten Don Omar en Elvis Crespo het podium deelt, is een veelzijdige dj die zowel carribean, echte latin, eclectic en house aan elkaar mixt en daarmee heel goed de balans weet te bewaren en goed kijkt naar het publiek.
Mixmaster J: een ervaren dj die al vele jaren meegaat en ook de vrije hand krijgt in zijn set en muziekkeuze tussen urban, eclectic, house en afrohouse.

Naast het muzikale geweld zal er ook een decadente beleving gecreëerd worden met special effects, sexy danseressen, entertainment en een koninklijke tint natuurlijk. Koningsnacht is de nacht van oranje, de kleur van Nederlands trots op sportgebied en deze nacht in de Maassilo zal oranje de boventoon voeren. Oranje mag gedragen worden! Wees creatief en wees onderdeel van het geheel zodat we met zijn allen er een topfeest van kunnen maken, want uiteindelijk zijn jullie, het publiek, degene die het verschil maken!

De kaartverkoop voor deze nacht start zaterdag 1 maart om 9.00 ʻs ochtends te verkrijgen via alle Primera's en via koop tickets.