Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren kondigt zomer residency Ushuaïa Ibiza aan

gepubliceerd door , op
A State of Trance
3 maart 2014
Armin van Buuren heeft afgelopen zaterdagnacht tijdens een speciale live-editie van zijn A State Of Trance show in Buenos Aires zijn exclusieve residency voor komende zomer bij Ushuaïa Ibiza aangekondigd. Deze zomer zal hij zijn fans elke donderdag in de magische en exclusieve atmosfeer van Ushuaïa Ibiza trakteren op een speciale, wekelijkse zomereditie van ASOT. Ushuaïa is hét open-air musical amusementspark voor volwassenen op het eiland en een ware hotspot voor sterren en VIPs. De one of a kind en unieke, interactieve ASOT dance experience is klaar om haar horizon te verbreden en al haar fans te laten genieten van hun favoriete dance én Dj's tijdens hun bezoek aan hét party-eiland van de Mediterrane kust.

Armin van Buuren, die al jaren tijdens het zomerseizoen het eiland aandoet om er deel uit te maken van de allerbeste shows die Ibiza te bieden heeft, is vastberaden om ook dit jaar weer zijn ongekende liefde voor dance in Ushuaïa Ibiza, the place to be op het eiland, te delen. De wereldberoemde DJ reist momenteel de gehele wereld over met zijn Armin Only Intense en A State Of Trance 650 shows en één ding is zeker: de residency van de immens populaire DJ, die maar liefst vijf keer werd uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld, zal elke fan die er onderdeel van zal zijn een onvergetelijke avond bezorgen. Om de ervaring extra speciaal te maken, zal Armin wekelijks een langere set spelen dan voorgaande jaren en zal hij elke week bijgestaan worden door twee befaamde internationale DJ-acts. Armin van Buuren zal ook deze zomer naar Ibiza afreizen om alle daar aanwezige dance fans een avond te bezorgen zoals alleen hij dat kan, met een must-see show die zijn ongekende muzikale skills en jarenlange ervaring perfect illustreert. Deze residency is dan ook het enige logische antwoord op zijn gigantische wereldwijde succes.

A State Of Trance – Ibiza
Terwijl de A State Of Trance 650 – New Horizons wereldtournee de komende maanden nog exotische bestemmingen als Kuala Lumpur, Jakarta en Miami zal aandoen en in de laatste bestemming exclusief een stage zal hosten tijdens Ultra Music Festival, zullen ALDA en High Scream Productions de komende maanden de speciale zomer-editie van ASOT verder gaan ontwikkelen tot een show die alle verwachtingen van fans en bezoekers zal overtreffen. Ushuaïa Ibiza zal elke donderdag getransformeerd worden tot een waar dance-paradijs zoals je alleen van Armin van Buuren en zijn gast-dj's kunt verwachten.

De kick-off van de wekelijkse A State Of Trance – Ushuaïa Ibiza shows zal plaatsvinden op donderdag 26 juni en de laatste show zal plaatsvinden op donderdag 11 september. Voor meer info over de line-ups, ticket sales en dergelijken zullen binnenkort bekend gemaakt worden via astateoftrance.om en voor meer info ver Ushuaïa Ibiza bezoek je de
website via: ushuaiaibiza.com.

6 opmerkingen

Vind het geen locatie voor ASOT :/
Werkzaam bij Partyflock
zal Armin wekelijks een langere set spelen dan voorgaande jaren


Dat is dan wel weer een + :yes:
Geen nummer 1 dj meer, dus gelijk niet meer in de grootste tent van het eiland.
Misschien een beetje kortzichtig, maar het zal er vast mee te maken hebben.
ken die jongen ook eens een keer bijtijds naar bed
Uitspraak van Haagsehoolie op woensdag 5 maart 2014 om 00:06:
Misschien een beetje kortzichtig, maar het zal er vast mee te maken hebben


Misschien heb je gelijk, het zal me niks verbazen als Hardwell dit jaar de maandagavond zal invullen in de Privilege!
Ushuaia is wel de vetste club van het eiland op dit moment.