Partyflock
 

Toffler presents De Sluwe Vos & A1 Bassline

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 april komt De Sluwe Vos naar Rotterdam voor een 'all night long' editie in Toffler! Deze reizende ster in de house en techno scene vergaart momenteel een grote populariteit door zijn intrigerende en bombastische geluid in zijn sets en producties. Tijd om de tunnel in vuur en vlam te zetten dus.

De Sluwe Vos wordt beschouwd als een van de nieuwe aanwinsten binnen de Nederlandse house en techno scene en overstijgt deze met zijn aanwezigheid op Noorderslag. En terecht, want zijn producties ontvangen support van gevestigde artiesten als dj Sneak, Boddika en Bicep. Met sterke hooks en botte kicks als specialiteit, wist hij al meerdere EP's uit te brengen op labels als Slapfunk, Local Talk en Extended Play. 'OG Anthem' is wellicht één van de meest in het oog springende tracks van De Sluwe Vos. De underground hit werd dan ook opgepikt door 3FM en BBC Radio1.


'De Sluwe Vos – OG Anthem'

Tijdens zijn optredens is hij vol energie en het snelle mixen is één van zijn trademarks. Zijn eigen avonden The Core en 9.23 ziet hij als startpunt om stukje bij beetje de wereld te veroveren. Door zijn maandelijkse optredens in Engeland en de Benelux wordt deze droom nu langzaam werkelijkheid. Of het nu Awakenings Festival is of bij The Garage in Leeds, zijn aanpak brengt hem naar meer en meer clubs over de hele wereld.


'De Sluwe Vos @ Family Night, Studio 80 (w TR909)'

Komende tijd kan er nog veel meer verwacht worden van het Deventerse wonderkind. Zo is hij aan het touren met zijn audiovisuele Kontra live show, waarvoor hij begin dit jaar door 3voor12 tot beste act van Noorderslag werd uitgeroepen. Mede daardoor gaat De Sluwe Vos niet ontbreken op de grote Nederlandse zomerfestivals.

Met inmiddels een waslijst aan producties op zijn naam en flink wat dj-ervaring rijker is het zaterdag 5 april tijd om de hele avond lang Toffler op zijn kop te zetten tijdens Toffler presents De Sluwe Vos | all night!




Jong talent A1 Bassline komt op zaterdag 12 april met zijn frisse geluid naar Toffler! Deze DJ en producer scoorde afgelopen periode een paar flinke hits op Dirtybird en Pets Recordings en belooft een grote jongen in de house scene te worden.

De naam A1 Bassline is er een die bekende belletjes laat rinkelen bij muziekliefhebbers over het gehele muzikale spectrum met zijn laatste EP release 'Breakaway' op Pets Recordings. Ook heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend binnen de Dirtybird familie met zijn ritmische house producties en poogt hij een meer dieper house geluid voort te brengen op zijn eigen label 'Sourceunknwn' dat meteen zijn vermogen aanstipt om ook donkerdere techno elementen in zijn geluid te verwerken.


'A1 Bassline Tighten Up Records mix for FOUND'

Met tracks als 'Why Do You' en 'Intasound' en releases als 'Buoyancy/Falsehood EP' op Claude Vonstroke's Dirtybird label zette dit Britse talent al wereldwijd menig dansvloer in vuur en vlam. Meer recenter werk laat zien dat A1 Bassline ook prima kan samenwerken met andere talentvolle producer, wat resulteerde in een release met Bobby Champs en op dit moment werkt hij aan een project met Leon Vynehall die eind 2013 ook al in de tunnel stond. Verder wordt er nog materiaal verwacht op Dirtybird en dit toont des te meer dat A1 Bassline komend jaar naar nieuwe hoogtes gaat stijgen.


'A1 Bassline – Intasound (Original) [Gruuv] 2013'