Partyflock
 

Kingsnight Amsterdam

gepubliceerd door , op
Kingsnight Amsterdam
25 februari 2014
FeestKingsnight Amsterdam · The lion never sleeps
Datumzaterdag 26 april 2014
WinactieKingsnight Amsterdam actiegesloten
LocatieThe Sand
Op 26 april dit jaar viert Nederland massaal 'Koningsdag' na de inhuldiging van Koning Willem Alexander vorig jaar. Kingsnight is een uniek concept dat op 26 april 2014 de ideale afsluiting is van alle festiviteiten die op die dag plaatsvinden. The The Sand in Amsterdam is de locatie waar jij aanwezig wilt zijn om de nacht van Koningsdag te vieren!

The lion never sleeps
26 April is de ideale avond om de leeuw die in jezelf schuilt te uiten tijdens het unieke evenement in The The Sand. Het 'oranje gevoel' wordt die nacht extra versterkt, want The The Sand wordt omgetoverd tot een waar Koninklijk Paleis. De rode loper wordt uitgerold en een koningrijk ontpopt zich achter de poorten. Tijdens deze allereerste editie stroomt er geen blauw bloed, maar oranje bloed door je aderen! Op 26 april wordt de troon bestegen door een scala aan Neerlandsch trots in de dancescene. Deze Kingsnight Royals staan klaar om jouw nacht 'Koning' te laten worden.

Line up
Gregor Salto
Franky Rizardo
Dyna
Roul and Doors
Genairo Nvilla
Mitchell Niemeyer B2B Delivio Reavon & Aaron Gill
Michael Mendoza
Timotheus
MC Roga

Tickets
Er zijn maar 250 Early Bird Tickets beschikbaar voor maar €15,- (Ex Fee) via Kingsnight-Amsterdam.com. Daarna zijn de reguliere tickets verkrijgbaar voor €25,- (Ex Fee). Voor exclusieve VIP tafels kan je contact opnemen met 0615631467.

Kingsnight in de toekomst
Kingsnight is een uniek terugkerend concept dat tijdens elke Koningsnacht plaatsvindt. Kingsnight zal elk jaar het evenement worden waar jij de leeuw in jezelf kunt uiten.