Partyflock
 

Dave Clarke presents tijdens koningsnacht

gepubliceerd door , op
Net als vorig jaar organiseert de Britse Baron of Techno Dave Clarke een editie van Dave Clarke Presents tijdens Koningsnacht in de Melkweg. Met de uitverkochte ADE nacht nog vers in het geheugen is de Brit op vrijdag 25 april terug met een line-up van flinke proporties. Headliner van de nacht is, naast Clarke zelf natuurlijk, technoveteraan Josh Wink. Daarnaast optredens van Mike Dehnert en Shifted, twee dj / producers die de afgelopen tijd helemaal zijn doorgebroken. Nuno dos Santos, DC Presents resident en bijzondere producer Estroe, ESHU en de onovertroffen doorknaller Mr Jones maken de line-up compleet. Tickets voor het event zijn nu verkrijgbaar.

Sinds jaar en dag host Dave Clarke in de Melkweg zijn geroemde clubnacht met messcherpe alternatieve dance-programmeringen en met een goede balans tussen gevestigde namen en aanstormend talent. De volgepakte en met een fantastische sfeer doordrenkte Melkweg is een waar begrip geworden. Techno-minnend Nederland en internationale clubbers reserveren deze niet-te-missen nacht dan ook stevig op de uitgaanskalender.

Mede-headliner en superster Josh Wink is al sinds 1988 wereldwijd een van de meest spraakmakende dj's en producers. De Ovum Records labelbaas put uit een enorme hoeveelheid ervaring, wat terug is te horen in zijn immer feilloze dj-sets. Twee artiesten die de huidige technosound vormgeven zijn Mike Dehnert en Shifted. Deze Duitser en Brit hebben zichzelf de afgelopen jaren op de kaart gezet met donkere, stevige technoreleases die door alle groten der aarde met veel enthousiasme zijn ontvangen. Dehnert komt in maart met een nieuw album op het Amsterdamse Delsin label. Zonder twijfel zal hij veel van zijn nieuwe tracks laten horen via het krachtige soundsystem in de Melkweg.

Verder zijn er optredens van twee van Nederlands meest gerespecteerde dj's, namelijk Nuno dos Santos en Estroe. De line-up wordt compleet gemaakt door het Nijmeegse collectief ESHU en Dave Clarke's productiepartner Mr Jones. Clarke en Jones produceren samen tracks onder het Alter Ego _Unsubscribe_ met een fors aantal bijzondere remixes op hun naam.

Vrijdag 25 april
Dave Clarke Presents

Line-up:


Tickets: ticketmaster.nl
Tijd: 22:00 - 6:00

1 opmerking