Partyflock
 

Technonacht Junction naar Melkweg

gepubliceerd door , op
Junction
11 februari 2014
Vrijdag 28 maart strijkt Junction voor de eerste keer neer in de Melkweg. Na het waardige afscheid van Pand14 met o.a. Dario Zenker en Etapp Kyle wordt er nu teruggekeerd naar het centrum van Amsterdam. De Melkweg wordt daar 11 uur lang het toneel van de vooruitstrevende techno van Junction.

Headliner van de nacht is AnD 🇬🇧, een van de meest spraakmakende acts van dit moment. Daarnaast komt Trouw-resident Melon speciaal voor Junction een techno set draaien en Junction residents Kevin Arnemann en Drum Tone zijn er natuurlijk ook bij. Voor die tijd wordt vanaf 18:00 uur de vrijdagmiddagborrel ingezet in het Melkweg café (gratis toegankelijk). Forward Motion, Andy Dwarf en Kurt Kreulen strelen hier je oren en bouwen langzaam op naar de nacht.

Het raadselachtige Britse duo AnD (Horizontal Ground/Repitch) baarde in 2011 opzien na een paar spraakmakende releases op rij, allen gekarakteriseerd door een pure kaalgestripte techno sound. Beide heren zijn echt vinyl puristen en ze houden de analoge sounds goed in de gaten tijdens hun sets. Samen staan ze vol energie achter de draaitafels wat ze tot een graag geziene act maakt. De opname van hun Boiler Room set afgelopen juli zegt genoeg. Dit wordt GENIETEN.



Naast dit fijne duo staat Trouw resident Melon klaar voor iets bijzonders. Flair en Charisma hebben in deze business nog nooit iemand pijn gedaan en deze fijne vent maakt van het zijne dan ook gretig gebruik. Een artiest pur sang, bekend van het betere house en disco werk bij jou om de hoek en in het buitenland. Wellicht ken je hem ook wel van de fenomenale EDITS die hij uitbrengt. Nu is het tijd voor het experiment: speciaal voor Junction laat hij zijn interpretatie van techno de vrije loop. Hoe dat klinkt is voor de organisatie nog niet helemaal duidelijk maar hé: laat dat maar een Melon over.



Junction resident Kevin Arnemann gaat als een speer. Niet alleen debuteerde hij dit jaar op Awakenings Festival maar ook tekende hij afgelopen maand bij GEM bookings van Secret Cinema. Zijn eerste buitenlandse boeking in Oostenrijk afgelopen januari is ook een feit. Kortom, de landsgrenzen zijn overschreden en vanaf hier wordt het alleen nog maar mooier voor de fijne reisdent. Drum Tone maakt de line-up compleet. Als resident van Junction, organisator van de TWSTd DJ Contest, programmeur van Pand14 is hij een echte duizendpoot. Zijn duidelijke visie is terug te horen in de muziek.

Oude Zaal 22:00 - 5:00 uur
AnD (Horizontal Ground, Repitch, UK)
Melon (Trouw, Amsterdam)
Kevin Arnemann (Awakenings, Junction)
Drum Tone (Junction)

Tickets: Melkweg.nl

Melkweg Café (Gratis Entree) 18:00 - 0:00 uur
Forward Motion (Krak)
Andy Dwarf (Techno legend)
Kurt Kreulen (22 Snake Eyes)