Partyflock
 

Timetable HardClassics met Alpha twins, Thera, The Prophet, Luna en meer

gepubliceerd door , op
HardClassics
14 januari 2014
Helaas zijn de optredens van Zatox dit weekend in Nederland inderdaad geannuleerd. De organisatie heeft lang gezocht naar een oplossing en heeft uiteindelijk besloten om de timetable aan te passen. Desondanks zal deze editie van Hardclassics er weer eentje worden voor in de boeken!

Timetable


Memebers of Hardclassics promomix 1.0


Tickets & vip tickets
Het upgraden van een ticket naar een vip ticket kan zaterdag aan de kassa voor € 55. Heb je nog geen ticket dan betaal je in de voorverkoop € 80 voor een vip ticket of € 30 voor een normale ticket. Met een vip ticket kun je de hele avond onbeperkt drinken inclusief sterke drank. Voorverkoop bij de Primera of online www.free2party.nl

The Sand
The Sand is momenteel de hotspot in de Randstad. Deze locatie is goed bereikbaar, het ligt op nog geen vijf minuten van station Amsterdam Sloterdijk, nabij de afslag van de ring A10 Amsterdam. Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren! Inmiddels is The Sand ook verbouwd en zijn er extra toiletten en kluisjes geplaatst. Pinnen is alleen mogelijk voor munten, extra geld opname is niet mogelijk in The Sand.

Aftermovie van afgelopen jaar:



High5 Free2party