Partyflock
 

100ste editie 7th Heaven op zaterdag 22 februari wordt geweldig

gepubliceerd door , op
7th Heaven
8 januari 2014
Feest7th Heaven · 100e Editie
Datumzaterdag 22 februari 2014
LocatieRodenburg Site
Er zijn veel grote clubs en grote feesten geweest, maar er zijn er maar bar weinig die vol trots hun honderdste editie kunnen aankondigen. Eén naam die daar duidelijk bovenuit springt is 7th Heaven Events. Dit topfeest heeft door de jaren heen elke maand al verschillende clubs op zijn kop weten te zetten. Zaterdag 22 februari viert 7th Heaven Events bij Club Rodenburg in Beesd maar liefst haar honderdste editie! Dat het feest nog springlevend is hebben zij net nog bewezen in januari, toen zij voor het eerst meer dan 1000 bezoekers een topavond wisten te bezorgen.

Afgelopen editie van 26 januari vierde één van de founders van 7th Heaven Events, Shirley, op de 99e editie van 7th Heaven Events haar verjaardag en niemand had kunnen voorspellen wat een geweldig feest dat werd. Voor het eerst in binnen één jaar tijd bij Club Rodenburg ging het feest dik over de 1000 bezoekers en moest de nieuwe, derde zaal ruim vervroegd open. De auto's stonden tot aan de snelweg in de rij, iedereen wilde erbij zijn. Met recht kreeg het feest het predicaat 'geweldig' mee na afloop.

Foto's van de 99e editie vindt je hier bij Partyflock (Rinus Reeders) en hier op Facebook (Meinte Alkema)



Een kleine greep uit de reacties:
'WAT EEN FEEST! waanzinnig'
'Wat een waanzinnig goed feest! Zoveel gezelligheid, ik heb een topavond gehad'
'Het was Geweldig Party... Top Dj's tot de laatste uur... Top organisatie en ook de medewerkers en de security's en ook geweldig party peoples'

7th Heaven Events is zo'n feest waar je altijd een topavond hebt en je altijd thuis voelt. Reden genoeg om van de 100ste editie een werkelijk waanzinnig feest te maken! En omdat 7th Heaven Events natuurlijk iets terug wil doen voor de jarenlange support van haar gasten: 'Is er voor al onze '7th Heaven Events vrienden' daarom gratis entree tot 23:30 uur voor zowel de dames als de heren'

Aftermovie van het recente achtjarige bestaan:


Gratis entree voor iedereen
Tenminste: tot 23:30 uur, dus vroeg erbij zijn om niks te missen is het beste advies. Lukt je toch niet om voor die tijd aanwezig te zijn, haal dan nu alvast je kaartje in de voorverkoop. Voor maar € 10,- in de voorverkoop kun jij deze 100ste editie al meemaken! Gok je erop aan de deur dan ben je voor € 17,50 verzekerd van een geweldig feest. Tickets voor de 100ste 7th Heaven haal je hier.

Drie zalen vol top dj's
Dat het ook muzikaal helemaal goedzit op 22 februari zie je meteen aan de hele dikke massieve line-up vol echte 7th Heaven Events dj's die garant staan voor een megafeest.

Mainstage
Miss Melody
Spider
MEM
Melvin
Frenckel
Ed Mission
Lesley Styles
Mario Rivano
Josh
Mc UB

Techno Area
Co2x
Guess Who
Rom Groovy

Lounge Area
Johan D

De 100ste editie in nog geen negen jaar tijd, wie had dat gedacht? En toch is de succesformule van 7th Heaven Events helemaal niet moeilijk. Ze zeggen het zelf: Zoals gewoonlijk weer genieten van een top line-up, prachtige danseressen, een spectaculaire lasershow, een gratis welkomstdrankje, vers fruit, ijsjes en de supersfeer die er altijd bij 7th Heaven Events aanwezig is. Daar komt dan natuurlijk nog bij dat het feest met passie wordt aangedreven door de oprichters, Wim en Shirley! Dat, en een nog steeds groeiende schare fans en loyale feestvierders die weten dat hun avond met 7th Heaven Events gewoon niet meer stuk kan, zullen er ook bij de 100ste editie voor zorgen dat ook jouw avond absoluut geweldig wordt op zaterdag 22 februari bij 7th Heaven Events!

3 opmerkingen

7 heaven yeahhhhhhhhh...top feestje :)
I.v.m. de te verwachte drukte gaan we ook een 4e area open gooien. Line-up: Josh, Bobby Mimosa, Romario V en Maximo. En...we gaan een half uurtje door tot 06.00 uur!