Partyflock
 

White Rabbit Celebrates in Toren Overhoeks

gepubliceerd door , op
Een van Amsterdams meest uitgesproken underground electronic dance music organisaties steekt op 14 maart met kop en schouders boven de grond uit.. En hoe?! Met een goed feest natuurlijk! White Rabbit Celebrates @ A'DAM Toren!

White Rabbit heeft er een gewoonte van gemaakt om op veel verschillende plekken op te duiken, zodat je inmiddels wel kunt spreken van een ware Rabbit epidemie! Nadat ze met een karavaan van decors, visuals en muziek o.a. de Up, Sugar Factory, Woodstock 69, Studio 80 en twee keer op rij de secret area op Buiten Westen Festival hebben aangedaan, strijkt dit gezelschap nu neer in de verlaten Shell ruïne 'A'DAM Toren'!

Muzikaal laat White Rabbit zich bijstaan door bekende gezichten uit de (inter)nationale house scene. Als headliner laat White Rabbit een oude bekende overkomen uit Berlijn. Nhan Solo! Deze veelzijdige producer en DJ timmert al ruime tijd aan de weg. En sinds zijn debuut in Nederland vorig jaar tijdens White Rabbit in de Studio 80 is hij niet meer weg te denken in de programmering van meerdere organisaties in en om Amsterdam.



In de zoektocht naar een passende afsluiter voor de 'House of the Rabbit' kwam een andere bekende en inmiddels ook internationaal ervaren naam langs. Zijn boekingen gaan inmiddels sneller dan de rondetijden van Sven Kramer. Net na een succesvolle inspirerende tour door Goa (India) kan het niet anders dat Bram de Rabbits aan het swingen zal krijgen! Catch this young, talented Rabbit! Raak alvast gewend aan de sounds van Bram Fidder:



Een goed hoofdgerecht moet warm geserveerd worden. Denkend aan deze warmte kwamen de Rabbits uit op het strand. En wel Woodstock 69. Daan Donk programmeert en speelt hier al sinds jaar en dag. Als geen ander weet Daan welke warmte gevraagd wordt op de dans en strandvloer. De eerste uren zijn dan ook een verzekering voor de warme sounds welke White Rabbit uit wil stralen! Wordt alvast warm met Daan Donk!



Dit alles in combinatie met het decoratie-team 20TREE zal dit een onvergetelijke avond worden!