Partyflock
 

DGTL Festival update

gepubliceerd door , op
DGTL Festival 2014
10 december 2013
Ook dit jaar opent DGTL festival het Amsterdamse festivalseizoen. In 2014 is DGTL festival een tweedaags festival dat op zaterdag 19 en zondag 20 april weder- om zal plaatsvinden op de NDSM-Werf. De camping in het nabijgelegen Vliegenbos in Amsterdam-Noord biedt onderdak aan ruim 1000 festival bezoekers.

Easter weekend overnachting in de NDSM-kraan
Een veel uniekere ervaring is overnachten in de karakteristieke NDSM-kraan, die in een aantal weken wordt opgeleverd als hotel met drie luxe suites met jacuzzi op het dak. Je zou dus in the- orie tijdens het festival in bad kunnen zitten met een glas champagne, genietend van de muziek en de hele de stad over zien: De ultieme festival ervaring.

DGTL revolution - op naar een duurzaam festival
Belangrijk speerpunt dit jaar is de start van het programma DGTL-revolution. Een koers die er gaande weg moet toe leiden dat het festival steeds duurzamer produceert. 23 maart heeft DGTL in samenwerking met Plastic Whale een actie opgezet om met 50 boten de Amsterdamse grachten leeg te vissen van plastic. Inmiddels hebben zich al meer dan 500 mensen aangemeld

Programma
Zaterdag


Zondag

1 opmerking

Wat een line up! Dit wordt een mooi feestje