Partyflock
 

Line-up Apenkooi Pi-Pa-Powerrrrparty; een explosie door het oor

gepubliceerd door , op
Apenkooi
14 januari 2014
FeestApenkooi · Pi-Pa-Powerrr Disco
Datumvrijdag 14 maart 2014
WinactieApenkooi actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
De WesterUnie staat 14 maart a.s. weer volledig in teken van het leukste feest van Nederland. Het is de dag van vreugde, gekke outfits en keiharde melodieën. Met die gedachte in het achterhoofd is Pi-Pa-Powerrr in het leven geroepen. Een party waar chaos een kernwoord is. Alle omliggende feest- en verkleedwinkels zijn al bijna uitverkocht en daarom rest nog een ding: de di-da line-up.

Unie
Een Powerparty is natuurlijk lang niet zo power als er geen dikke House wordt gedraaid en daarom heeft Apenkooi de jongens van Beesmunt Soundsystem gestrikt. Ruim zes jaar draaien deze sterren al samen en het is hen nog nooit gelukt iemand niet te laten dansen.

De jongens van Cleavage zijn echte 'doe het zelvers'; zij klussen iedere set weer naar een topniveau. Ze produceren en bedenken en maken hun eigen clips en visuals. Verwacht Chicago House, Detroit Techno en UK House, geserveerd met een pittige synth-saus.

Is het een zanger? Is het een danser? Nee, het is Frits Wentink; DE man die bijna alles kan. Deze man is net zo druk met optreden als met nieuwe aliassen verzinnen. Houdt van progressiviteit en maakt van elk optreden weer iets unieks!

De partydeuren staan altijd wagenwijd open voor Warren Fellow. Met zijn unieke sound weet hij een grove, energieke partyvibe te creëren wat bij Apenkooi meer dan welkom is.



Liefde
Het woord Liefde is een understatement in deze editie van Apenkooi. De juiste combinatie van harde melodieën en ouderwets clubben brengt men naar een level hoger dan ieders hartstocht. De powerdisco is geen powerdisco zonder Mikey Nice Disco Bingo. Stap in die tijdcapsule en bingo mee met deze onvergetelijke act.

Ook gaan we jiven op Les Deuxx. Bereid je voor op een bijzondere, chaotische reis van classic House tot Soul en van Funk naar Feest. Kortom, een georganiseerde bende!

Een disco zonder Primo Disco kan natuurlijk niet. Verwacht de lekkerste Funky, Soul en Nu-Disco platen. Hij verovert het hart van iedere muziekliefhebber.

Tot slot, de vlammenwerpers en confettipistolen zullen er niet om liegen deze avond! Apenkooi wordt een grote chaos.