Partyflock
 
­ Nederland

Eerste serie Early Bird's Full Moon 29 maart uitverkocht
Laatste kans vroegboekkorting

gepubliceerd door , op
Full Moon
18 maart 2014
Na het mega succes van de laatste Full Moon van 16 november in de vernieuwde locatie The Sand gaat ook de voorverkoop voor de volgende super-editie van 29 maart alweer erg hard. Zo hard dat je nu al snel moet zijn om nog een Early Bird kaartje te kunnen kopen. De laatste serie Early Bird kaarten is aangebroken, daarna kun je alleen nog gewone voorverkoop-kaartjes halen. Iedereen wil er weer bij zijn dus wacht niet te lang!


Bekijk hier de aftermovie van 16 november

Waren jullie er ook bij op 16 november? The Sand was door de eerste fase van de verbouwing grondig veranderd, met een nog grotere en mooiere zaal en een veel betere plek voor het hoofdpodium. Dat maakt de vernieuwde locatie nog beter geschikt voor superfeesten zoals Full Moon en daar was iedereen het helemaal mee eens. Natuurlijk was Full Moon de eerste die daar goed gebruik van maakte en een decor had opgebouwd vol met technische hoogstandjes zoals vuurwerkshows en natuurlijk de enorme LED-constructies die aan het plafond boven de zaal hingen en daar de meest fantastische bewegingen maakten. Iedereen keek zijn ogen uit.



Voor 29 maart is Full Moon nu bezig met superspectaculaire line-up. Ze kunnen er nog niks over verklappen maar het zullen alleen de beste artiesten zijn, zoals je gewend bent van de mooie full Moon feesten. Full Moon en Nachtboetiek popelen om jullie te laten weten wie zij op het oog hebben om de show te stelen op 29 maart, maar zij laten nog niks los. Gezien de pretlichtjes in hun ogen en de grote lach kun je er in elk geval van opaan dat je verrast zal worden en de hele nacht kunt genieten van de allerbeste dj's, shows en artiesten.



En uiteraard staat deze Full Moon ook weer bol van de technische hoogstandjes, een nog veel mooiere LED-show, vuurwerkshows, top-performers uit binnen- en buitenland en zal de zaal weer helemaal in stijl zijn aangekleed. Wat staat je nu weer te wachten? Let yourself be amazed!

Wil je hier bij zijn haal dan hier je kaartjes:
koop tickets
See Dance
koop tickets

Ticketprijzen:
Early Bird:€ 29,50 uitverkocht!
Early Bird:€ 35,-
Voorverkoop:€ 44,50
[b]VIP:[/b]
Early Bird VIP-deck:45,-
VIP-deck:€ 55,-
SUPER-VIP:€ 75,-


Je kan natuurlijk altijd gewoon als bezoeker naar Full Moon gaan en een geweldige nacht hebben. Maar haal je een Early Bird VIP-ticket dan sta je al voor € 45,- op het geweldige VIP-deck van twee verdiepingen, terwijl een gewoon voorverkoopkaartje al € 44,50 kost.



Als VIP geniet je van: speciaal VIP podium dicht bij de DJ's, goed uitzicht over de zaal en de shows, meer ruimte om te dansen, relaxte zitjes, gratis toiletten, aparte VIP-ingang.

Super VIP only: Beste uitzicht ever, aparte toiletten, Candy/fruit/mints/ice, Lounge/chill-balkon view over party, Hostesses, Private Poledancers, Private Bar, Free Massages, aparte VIP-ingang, toegang tot alle area's (VIP-deck & Super VIP balcony)

Dresscode: Natuurlijk zal de dresscode als vanouds weer helemaal WIT zijn. Die dresscode hanteert Full Moon al vanaf haar allereerste feest en draagt elke keer weer bij aan een unieke en geweldige sfeer. Aan de deur wordt hier ook strikt op toegezien!