Partyflock
 
­ Nederland

Laatste editie Rollerdisco vrijdag in Pand14

gepubliceerd door , op
Rollerdisco
7 januari 2014
FeestRollerdisco · De Finale
Datumvrijdag 17 januari 2014
LocatiePand14
De draaiende vloer in Pand14 was een prachtig parcours bij de eerste editie van Rollerdisco. Nu Pand14 tegen haar einde aan loopt wordt het nog een keer voor de aller, allerlaatste keer waargemaakt. Dit wordt een nacht van rollen en swingen op disco in zijn puurste vorm!

Op vrijdag 17 januari is het weer zo ver. De Rollerdisco is terug! Nog één keer wordt Pand14 omgetoverd tot een rollerdisco paradijs. Met draaiende vloer en wel wordt er weer gerold, swingend de nacht door. De vloer draait weer op volle toeren er zijn de meest heerlijke en vrolijke disco classics te horen!

Er staat een heerlijk collectief aan DJ's! De benedenzaal wordt ingevuld door de heren van het Barre Tijden Soundsystem. Deze inmiddels bekende groep binnen de scene heeft een flinke lijst aan disco bangers klaar staan!

Voor de zieltjes die de rolschaatsen aantrekken en het ronddraaiende parcours betreden staan heeft van Pand14 ook zelf een heerlijke groep DJ's klaarstaan! Tom van Haaren, Laym en Kurt Kreulen brengen zoetsappige, vrolijke en vooral swingende disco klassiekers!

Boven of beneden, rollen of lopen, één ding staat vast... Er zal geswingd en gedanst worden!