Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale opent op 16 maart

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL
10 februari 2014
FeestBloomingdale XXL · Grand opening
Datumzondag 16 maart 2014
LocatieBloomingdale Site
The date is set! 16 maart is de datum voor de start van het zomerseizoen! Hoewel in januari de eerste zonnestralen nog erg ver weg lijken, heeft Bloomingdale ze al besteld voor 16 maart tijdens de Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2014'. In de donkere wintertijden is de officiële kick off van het strandseizoen bij Beachclub Bloomingdale voor velen een lichtpunt om naar uit te kijken!

De voorbereidingen zijn in volle gang om de mooiste beachclub van Nederland weer een prominente plaats te geven aan het Bloemendaalse strand! Ze durven voorzichtig te stellen dat 2014 het seizoen wordt om naar uit te kijken! De beroemde en befaamde XXL edities hebben in het verleden bewezen toonaangevend te zijn op het strand en vele dj's zien Bloomingdale als de grondlegger, de plaats 'where it all began'.

Al meer dan dertien jaar weten belangrijke dance acts zoals Tiësto, Moby, Axwell, Afrojack, Fedde le Grand (om er maar een paar te noemen) het strandpad te vinden en dit seizoen belooft de hooggespannen verwachtingen weer waar te maken. De line-up voor de opening zal dan ook spoedig bekend worden gemaakt!

Voor ware strandfanaten zijn de eerste 250 early-bird tickets nu te koop via koop tickets voor maar €10. Wees er wel snel bij want het is algemeen bekend dat de Grand Opening altijd steevast is uitverkocht!