Partyflock
 
Element Wall Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Reveal X-Mas Bash vanavond in Escape Amsterdam

gepubliceerd door , op
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moest je verplicht thuisblijven met kerst?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, met de Reveal.reloaded X-mash Bash en viert Reveal kerst met jou, zoals we dat allemaal wel leuk vinden!

Reveal siert al bijna vier jaar de donderdagavonden in Amsterdams grootste club, Escape Amsterdam, en is elke week weer episch! Speciaal omdat het kerst is, pakt Reveal vanavond extra groot uit! Verwacht een avond waarbij je van begin tot eind vol verbazing van de show zult genieten; Co2 canons, LED visuals, confetti-shooters en heel, héél veel show!

Reveal.Reloaded presenteert Jay Hardway
Samen met goede vriend Martin Garrix stapte hij menigmaal de studio in en creëerde hierbij EDM-knallers als 'Error 404' en natuurlijk hun klapper 'Wizard'. Zo'n beetje heel december al staan de twee heren fier op nummer 1 in de toonaangevende Beatport charts. Het moge dus duidelijk zijn, deze naam zal in de toekomst nog vaak vallen! Check 'Wizard' op Youtube.

Marc Benjamin; de vaste waarde achter Reveal
Naast Jay Hardway zal de avond muzikaal worden ingevuld door Marc Benjamin. Marc draait elke donderdag bij Reveal en heeft het publiek vanaf moment één in zijn greep. Met zijn releases op Dim Mak van Steve Aoki, Wall Recordings van Afrojack en MixMash van Laidback Luke heeft deze artiest alle ogen op zich voor 2014!

Reveal Every Thursday at Escape Amsterdam
De Amsterdamse Escape op het Rembrandtplein is al 27 jaar leading in de Nederlandse house scene en ver daarbuiten. Met een imposante rij artiesten welke elk jaar weer de club aandoen is de club nationaal en internationaal steevast Amsterdams bekendste hotspot. Verwacht heel veel show, een imposant licht- en geluidssysteem, 150m2 indoor LED, Co2shooters, confetti en heel veel 'wow-momenten'!

Studenten gratis entree, ook met kerst!
Ook tijdens deze speciale kerst editie geldt: studenten op vertoon van studentenpas of OV jaarkaart gratis entree! Heb je geen studentenpas en wil je toch komen? Dan kan je via escape.nl een ticket kopen voor €10 of op de avond zelf aan de deur. VIP tafels (groepen van 4) zijn te reserveren via tableservice@your-republic.com

Info
De deuren van Escape zijn geopend van 23:00 uur tot 04:00 uur, De minimumleeftijd is 18 jaar en ouder en ID is verplicht dus zorg dat je deze bij je hebt. Meer info & updates vind je op reveal-online.com.