Partyflock
 
­ Nederland

Bass Academy - The Masterclass 2.0 trailer update

gepubliceerd door , op
Bass Academy
22 oktober 2013
FeestBass Academy · The Masterclass 2.0
Datumzaterdag 21 december 2013
LocatieNorth Sea Venue
Met nog minder dan twee weken te gaan zijn de voorbereidingen voor de nieuwe editie van The Masterclass in volle gang. 21 December opent 'het Instituut van de Kunde in Losgaan' namelijk weer zijn deuren en de vele studenten die Bass Academy trouw volgen, weten dat dit weer een nacht gaat worden om nooit te vergeten! Voor het eerst in de geschiedenis van Bass Academy zullen er drie zalen geopend zijn, waardoor je naast de vertrouwde Masterclass op de mainstage, ook Aardrijkskunde- en Scheikunde-lessen in de omringende lokalen kunt vinden.

Trailer


Teachers
De docenten, hooggeleerden en professoren die deze nacht zijn uitgenodigd om je mee te nemen in hun wonderbaarlijke lessen zijn:

The Masterclasses
Titan
Frequencerz
Luna vs Adaro
High Voltage
Deetox
Kevin Kaos
E-Force live
Thera live
Avio live
B-Front live
Mc The Russian

Chemistry
Warface
Solutio & The I's
Dark Pact
Prefix & Density
Fanteria
Mc No-iD

Geography
Exit Mind
Main Concern
Outbreak
Sasha F
Hasty Boy

The Show 2.0
Voor degene die op één van de vorige edities is geweest is het duidelijk: Bass Academy staat garant voor exclusieve shows en een uitstekend geluid. Deze keer zal hier natuurlijk weer een schepje bovenop gedaan worden en zal BKJN Events events extra uitpakken als het gaat om licht en decor. Zodoende wordt er weer alles aan gedaan om je de studienacht als geweldig te doen laten ervaren, net als de twee afgelopen edities.

Limited tickets
Wat het meest belangrijk is, is de Bass Academy sfeer en diens knusse saamhorigheid die heerst onder de studenten. Deze zal worden gewaarborgd door de kaartverkoop beperkt te houden. De kans dat de Masterclass net als vorig jaar weer uitverkocht gaat, is dan ook zeer groot. Tickets zijn nu nog verkrijgbaar via www.bkjn.nl en kosten slechts €25 ex fee. Koop je kaarten altijd via de officiële verkoopkanalen om teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Private Lessons
Deze week kan je nog kans maken op een Bass Academy mini Masterclass bij jou thuis! Dus wacht niet te lang want volgende week zullen ze een winnaar trekken uit de vele inzendingen.

Wat houdt deze actie precies in? Een workshop: 'Minus is More to Explore' gepresenteerd door hoogleraar en 'head of the school' dj Luna. Plus al het materiaal wat de leraar nodig heeft om de les tot een succes te kunnen brengen. Oftewel, we komen een avond bij je thuis met een geluidsinstallatie en dj gear zodat vervolgens dj Luna een privé optreden zal verzorgen voor jou en al je vrienden in je eigen woonkamer (eventuele ruzies met de buren op eigen verantwoordelijkheid).

Wat moet je doen om kans te maken: Nodig op Facebook al je vrienden uit voor het evenement. Deel vervolgens de flyer op je eigen Facebook pagina met de tekst: 'I am a Bass Academy student' mocht je geen Facebook hebben dan mag de flyer met de zelfde tekst ook getwitterd worden met #BassAcademy #BKJN. Stuur een printscreen hiervan naar: bassacademy@BKJN.nl. Uit alle inzendingen zal 1 gelukkige winnaar worden geloot.

Naast deze actie zijn er deze week ook speciale vip kaarten te winnen via Veronica Magazine en word er volgende week een speciale Bass Academy prijs verloot op Fresh FM. Voor meer info check je het Veronica Magazine wat nu in de winkels ligt en luister je Fresh FM op je radio.

School info
Bass Academy opent haar deuren voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. The Masterclass is anders dan de naam doet vermoeden niet alleen voor de gevorderde studenten, maar ook voor degene die nog geen eerdere lessen hebben gevolgd. North Sea Venue is goed te bereiken via het openbaar vervoer en bied ruim voldoende parkeergelegenheid voor studenten die met de auto komen. De poorten van het Instituut zullen vanaf 22.00 uur geopend zijn om vervolgens om 6 uur de volgende morgen weer te sluiten. De kantine van de academie zal de gehele nacht beschikbaar zijn. Voor meer informatie over Bass Academy en diens studies kijk je op www.bkjn.nl of stuur je een mail naar bassacademy@BKJN.nl

5 opmerkingen

 
Kippenvel nu al !!! Kan iemand mij de titel en artiest noemen van dat laatste nummer in deze trailer?
E-Force & Luna - Masterclass
 
Uitspraak van Stoux op dinsdag 10 december 2013 om 13:42:
E-Force & Luna - Masterclass


Thnx :)
laatste aanpassing