Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 14 december Rige Blow Out Sale · Hardcore vs Terror edtitie

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 december Rige Blow Out Sale · Hardcore vs Terror edtitie
6 december 2013
FeestBlow Out Sale · Hardcore vs Terror
Datumzaterdag 14 december 2013
LocatieRige Entertainment Site
Hardcore will never die! Tijd voor de 12e blowout sale van de Rigeshop! Er zijn weer een aantal vaste onderdelen zoals blowout sale markt, meet & greet met artiesten en een vinylcollectie waar je u tegen zegt. Deze editie wordt de meneer SRB in het zonnetje gezet, met zijn Dutchcore veroverd hij de afgelopen en komende maanden de wereldwijde hardcore feesten en met de lancering van een nieuwe 3CD gaan ze dat tijdens de Blow Out even goed vieren.

SRB zal een set draaien waarin hij zijn nieuwste tracks presenteert en hij heeft tijd voor een praatje en een fotootje, net als alle andere aanwezige artiesten. Je kan ook weer de leuke oldschool en early rave shirts, cd's en vinyl inkopen, maar ook de nieuwste spullen uit de hardcore scene zijn dit keer volop te krijgen. Uiteraard tegen speciale prijzen vanaf een euro! Ze presenteren dit keer diverse nieuwe collecties van alle hardcore deejays, labels en artiesten.

De Rige Blow Out Sale is in het pand van Rige Distribution, Ambachtstraat 12 in Poortugaal, makkelijk te bereiken met de Metro van Centraal Station Rotterdam richting Spijkenisse. De Blow out Sale wordt live uitgezonden op www.hardcoreradio.nl dus kan je de radio een keer live meemaken.

De volgende artiesten verlenen hun medewerking aan deze Blow out sale:, SRB, The Demon Dwarf, Offensive DJ team, The BeatKrusher, Distortion, E-Noid, Rotterdam Terror Corps, Stinger, RTsier, RTC Christmas ladies, Neodash Zerox, Chainsaw Madness, Ruffian, Dione en een grote Mystery Guest. Er wordt van 12.00 tot 17.00 gedraaid en de entree is gratis. Een week later vindt de Hardcore vs Frenchcore edition plaats daarover later meer nieuws.

Voor meer informatie www.rige.nl

3 opmerkingen

ff kijkje nemen zaterdag, toch vlak achter hier... :)
Als SRB, E-Noid en Dione alledrie komen dan mag je dit niet missen!
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van Schreudster op dinsdag 10 december 2013 om 23:00:
Als SRB, E-Noid en Dione alledrie komen dan mag je dit niet missen!


:lol: !!!!