Partyflock
 

Zodiak Commune knalt het nieuwe jaar in met 'Oud Op Nieuw'

gepubliceerd door , op
Ook dit jaar bundelt Zodiak Commune de krachten van de dierenriem weer om – op slechts een paar minuten kruipen van hartje Eindhoven – het nieuwe jaar luidruchtig in te luiden met 'Oud Op Nieuw' in Club Fifties.

Zodra je je laatste oliebol weggespoeld hebt met champagne en de buren nog even de beste wensen overgebracht hebt, opent Zodiak Commune om 01.00u de deuren van Club Fifties om je vervolgens tot 05.30u in twee zalen mee het nieuwe jaar in te sleuren. Nog voordat je de kans hebt om je jas op te hangen, wordt je al feestelijk onthaald door de sfeermakers Erwin K. en Oncle Franque. Deze twee graag geziene figuren in de Eindhovense underground draaien rechtstreeks vanuit het hart en helpen je met de meest onverwacht plezierige deuntjes dansend de nacht in.

Slechts paar stappen verder vonken de naalden weer over het vinyl als de resident DJs van Zodiak Commune vuurwerk brengen in de vorm van bijtende Acid en opzwepende Acidtechno. Dreigt de verleiding om compleet los te gaan je hier bijna te groot te worden, dan kun je in het café even een tandje terug schakelen en je mee laten voeren op de deinende beats van Saint en Strobewaffle. Uiteindelijk is er in de zaal echter geen ontkomen meer aan, want Jack Wax en Delucxed laten de boel dusdanig ontaarden in een onbeschaamd knalfeest, dat je je goede voornemens voor 2014 al weer vergeten bent voordat de nacht voorbij is.

De voorgaande edities van Zodiak Commune's 'Oud Op Nieuw' waren al vroeg uitverkocht en dit jaar zijn er zelfs maar 350 kaarten beschikbaar. Dus voorkom teleurstelling en stel je tickets veilig in de voorverkoop.

Line-up:


Kaarten kosten 10 Euro (ex. fee) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Easyticket

3 opmerkingen

Met alle respect voor de fifties. maar het is toch erg triest gesteld met de locaties in EIndje als Zodiak haar oud en nieuw feestje in een veredeld cafezaatjel moet vieren.
Artiest {SHOWLIST artist 10588, 34601}
Oud op nieuw vieren we altijd op "rare" locatie's.........denk ook nog eens aan dat poolcafe met vloerbedekking tegen de muur........
En het gaat trouwens om de muziek uiteindelijk ;)
 
Uitspraak van J'espère op zondag 1 december 2013 om 05:18:
Met alle respect voor de fifties. maar het is toch erg triest gesteld met de locaties in EIndje als Zodiak haar oud en nieuw feestje in een veredeld cafezaatjel moet vieren.


valt best mee, ze hebben er best een fatsoenlijk feestje van gemaakt. Daarnaast is dit echt de plek bij uitstek in regelziek Nederland ;) Ligging vind ik verder juist iets hebben van deze locatie, midden in een woonwijk, is weer is iets anders. Als ik ooit een feest ga organiseren zou ik dat waarschijnlijk hier doen (Y)