Partyflock
 
­ Nederland

Melvin Warning & friends

gepubliceerd door , op
Pure emotie, ongekende techniek, energie en passie... Dit alles komt samen in iedere set van Melvin. Muziek is dan ook dé drijfveer in zijn leven! Music is a feeling, an emotion! Melvin máákt geen muziek, maar ís muziek! Door zijn fantastische interactie met het publiek en zijn grote inlevingsvermogen levert Melvin keer op keer onvergetelijk maatwerk.



Twintig jaar geleden maakte hij al zijn eerste mixes op zijn cassettedeck en inmiddels is Melvin uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde DJ in zowel binnen- als buitenland. Hij stond met grote regelmaat in de meest populaire clubs van Nederland zoals: Marcanti, Lexion, Tropicana, Off_Corso , Bloomingdale, Beachclub Vroeger en de Heineken Music Hall. Ook heeft Melvin menig festival op de kop gezet, zoals Free Festival, A day at the park, Riverdance en de Rotterdam Dance Parade! Natuurlijk mag er niet vergeten worden dat Divini & Warning weer helemaal back on track zijn met dikke producties, Divini & Warning is nog steeds een gigantisch act waar natuurlijk Melvin helemaal in zijn element is. Zoals inmiddels wel duidelijk mag zijn, Melvin is een grote naam in the scene!

Met trots presenteert Eindelijk Weer dan ook het spetterende concept 'Melvin & Friends'. Op zaterdag 23 november zal deze held zijn talenten met ons delen.. Maar liefst vier uur lang kun je genieten van de beste house beats tot aan de diepste trance melodieën. Als jullie genieten, dan is de missie van Melvin volbracht! 'Music is a feeling and Melvin has a lot of it'. Ook neemt Melvin deze heerlijke avond zijn vrienden Artento Divini, DaViraz en Pat Wheelz mee. Ook zij zullen je verrassen met hun muzikale geweld. Al met al, bel je vrienden en block de 23ste direct in je agenda, want dit mág je niet missen!



Line-up:Melvin, Artento Divini, DaViraz, Pat Wheelz
Kleding:black, white, silver
Tickets:koop tickets


Wil jij weten hoe het er in Club Eindelijk Weer aan toe gaat?