Partyflock
 
­ Nederland

DJ Panic solo night in Doornroosje

gepubliceerd door , op
Zaterdag 30 november 2013 is het een feit, Panic zal zijn draaikunsten gaan vertonen in één van de mooiste poppodiums die Nederland rijk is; Doornroosje te Nijmegen! Bij de meeste feest- en concertbezoekers is Doornroosje bekend en zeer geliefd, dit mede te danken aan de uitstraling en de ultieme sfeer die hier te beleven is. Denk hierbij aan de Planet Rose, House Classix, Smackdown feesten en natuurlijk te niet vergeten de Overdrive evenementen die hier vanaf '98 werden georganiseerd.

Op deze zaterdag 30 november zal X-Factor Events samen met mister Panic jullie een spectaculaire avond bezorgen. Deze avond/nacht zullen vele muziekstijlen aan bod komen, hierbij te denken aan oldschool, early rave en hardcore.

Eigenlijk is er geen verder uitleg over Panic nodig. Menig partybezoeker heeft deze Rotterdamse held wel ergens zien optreden. Op alle grote evenementen heeft hij zijn kunsten mogen vertonen; Megarave, Masters of Hardcore, Decibel en niet te vergeten de legendarische feesten in Parkzicht. Deze avond zal hij jullie meenemen in een trip van de jaren '90 tot heden.

Zaal 2 is ook geopend. Hier zijn onder andere oude veteranen Hardbreak en Vito te vinden uit de Partyland tijd uit de jaren '90.

Mochten er nog verzoekjes zijn, hoort Panic dat natuurlijk graag van jullie.

Kaarten zijn inmiddels bij [presale element=party id=252464 type=paylogic] te verkrijgen voor slechts €10 (ex fee). Zorg dat je op tijd bent met het kopen van jouw ticket. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets te verkrijgen.

Check hieronder de trailer van Paniek in Nijmegen!