Partyflock
 
­ Nederland

Dansen in club LUX voor dance4life

gepubliceerd door , op
Nachtdienst met dance4Life
15 november 2013
Op zaterdag 30 november vindt in club LUX 'Nachtdienst met dance4life!' plaats. LUX Utrecht en dance4life slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor het onderwerp HIV/aids. Dit uit zich in een benefietavond, waarbij de opbrengst naar dance4life gaat.

Het event vindt plaats in de nacht voorafgaande aan wereld aids dag. Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor HIV/aids. dance4Life is een organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids en start projecten op om samen met jongeren geld in te zamelen voor dit wereldwijde probleem.

Club LUX helpt graag een handje mee en is ontzettend blij en trots deze avond te mogen organiseren. Niet alleen gaat een groot gedeelte van de opbrengst van de bar- en kaartverkoop naar het goede doel, ook zijn een aantal partijen binnen het productieproces bereid kosteloos aan dit project mee te werken. Zo hebben een 10-tal DJ's aangegeven hun steentje te willen bijdragen aan deze bijzondere avond. Met trots maken we hierbij de muzikale invulling bekend: Musclefarm (Eric de Man & Aron Friedman), Nuno dos Santos, Luna Ludmila, Joost Ruyter, Maarten Pordon, Wouter S., Niels Mol, Michiel Witjens, Friday en Jes & Jap.

Op Nachtdienst met dance4Life! kun je zeven uur lang dansen alsof je leven er van af hangt en daarmee je bijdrage leveren aan een wereld zonder aids!