Partyflock
 

Steve Lawler 15 november naar Toffler

gepubliceerd door , op
Steve Lawler
18 oktober 2013
Grootheid Steve Lawler komt op vrijdag 15 november 2013 naar de tunnel en daar is Toffler zeer content mee! Hij is al jarenlang de ongeslagen koning van de ritmische techhouse. Op geheel gepaste en bekende wijze vult Jeff Moore de avond aan!

Als kind van de acid house generatie staat Steve Lawler al jarenlang aan de top. Met releases en remixes getekend door 's werelds grootste labels als Systematic, Drumcode, Cocoon, MBF, Ovum, Sci+Tec, Tsuba, Souvenir, Rekids, Be As One, Monique, Soma, Skint en natuurlijk zijn eigen label VIVa Music, heeft Steve zijn stempel gedrukt. Het in 2006 opgerichte VIVa Music verkreeg al snel wereldwijd aanzien met releases van artiesten als Reboot, Audiofly, Jamie Jones, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Bushwacka, Livio &Roby, Leon, Ilario Alicante, John Selway, Tiefschwarz en uiteraard Steve Lawler zelf.


'Steve Lawler & Detlef – Work It To The Bone (2013 Rework)

Als artiest heeft Steve Lawler alles inmiddels al meegemaakt. Van het opzetten van illegale raves tot aan residenties bij Cream mid jaren '90, remixes voor Jamelia, Dido en Justin Timberlake en een track voor de horrorfilm 'The Skeleton Key'. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor verschillende bekende mix series als 'Dark Drums', 'Lights Out' en zeer recentelijk 'VIVa series'. Zijn passie voor house, techno en electronica is gerust groots te noemen en op dit moment is Steve's boodschap sterker dan ooit. 18 jaar in de scene en niet alleen op zijn hoogtepunt, maar nog steeds op zoek naar de grenzen op zowel technisch als creatief vlak.


'Sankeys Ibiza Opening May 2013'

Support komt deze avond van Jeff Moore die onlangs nog een zes uur durende solo set in Toffler deed, waarbij hij zijn naam meer dan waar heeft gemaakt. Deze techhouse held draaide afgelopen zomer verder op festivals als Boothstock, 18Hrs, Magneet en Groen als Gras. Met ook nog eens releases op 'Saved' en 'EC Records' is Jeff de geschikte man om naast Steve Lawler te mogen staan.

Met een gerust hart kan er gezegd worden dat deze avond volledig in het teken zal staan van ritmische techhouse gevuld met trommels en drums door de helden Steve Lawler en Jeff Moore tijdens Toffler presents Steve Lawler!