Partyflock
 

Over twee weken is Full Moon: allerlaatste kans om erbij te zijn

gepubliceerd door , op
Full Moon
2 oktober 2013
Nog maar twee weken te gaan tot Full Moon! In een compleet vernieuwde The Sand gaat Full Moon zich opmaken voor de mooiste, grootste, spectaculairste editie van Full Moon tot nu toe! Door de verbouwing in The Sand kan Full Moon een overweldigende mega show neer zetten. Het gaat een High-tech editie worden boordevol gigantische beweegbare LED-screens, spectaculaire visuals, vuurwerk en adembenemende lasershows.



De laatste 480 tickets
Koop nu de laatste tickets in de voorverkoop, dus zorg dat je nog snel naar de voorverkoop-adressen gaat om dit niet te missen! Koop nu 1 van de laatste 480 tickets, voordat je te laat bent. Op=op.

koop tickets
koop tickets
See Dance

Compleet vernieuwd en verbeterd VIP-deck!
Niet alleen de dansvloer heeft een grote make-over gekregen, ook het VIP deck is nu nog mooier,
staat op een andere plek en heeft een nog veel beter uitzicht over het hele feest. Het is dus meer dan de moeite waard om voor een VIP ticket te kiezen, zodat je alles op de optimale manier kan meebeleven. Koop nu voor maar 10 euro een VIP upgrade voor het geweldige VIP-deck via: www.nachtboetiek.nl/tickets.



Full Moon nog beter en mooier
Natuurlijk is Full Moon veel meer dan 'alleen' dj's en een fantastische LED- en lasershow. Full Moon is druk bezig met regelen van spraakmakende shows en acts uit Engeland, Duitsland en zelfs Amerika om het een avond om nooit te vergeten te maken.



Line-up in 2 area's:
Benny Rodrigues
Erick E
Lucien Foort
Spider
Dennis van der Geest
Randy Katana
Winston Post
Signum
Artento Divini
Peter Woodz
RAM
Roomer

Hosted by MC Stanford & Mc UB

Win een Iphone 5
Koop nu één van de laatste tickets voor Full Moon en like on Facebook! Bij 10.000 likes op Facebook zal Full Moon een Iphone 5 weggeven! Klik hier voor de Full Moon pagina op Facebook.